Луната е в знак Близнаци до 10:54ч. и се движи

...
Луната е в знак Близнаци до 10:54ч. и се движи
Коментари Харесай

Време за втори шанс

Луната е в символ Близнаци до 10:54ч. и се движи на луфт. След това минава в символ Рак, където ще остане до 14:46ч на 26 март.

Рак е "женски " воден знак. Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

7 лунен ден продължава до 11:02ч.

8 лунен ден стартира в 11:02 и продължава до 13:00ч на идващия ден. Сега се пренастройва освен целия организъм, само че и вътрешното схващане. Ден за възобновление и съществени промени, кондензиран с галактическа сила. В този интервал става преоценка на полезностите, появяват се нови хрумвания, намират се решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват колебливост, раздвояване и нерешителност. Основната характерност на този лунен ден е промяна и възобновление. Неслучайно знак на деня е птицата Феникс.

В 8 лунен ден Висшите сили дават на човек втори късмет да въплъти в действителността тези свои планове, които не са се осъществили или са били отсрочени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли в този момент би трябвало да подхождате като употребявате нови способи и нови ексцентрични решения. Денят може да сервира доста непредвидени изненади. Това може да ви принуди да вземате бързи нееднозначни решения.

Денят е сполучлив за пътешестване и пренасяне на ново място. Насрочените за този интервал каузи се нуждаят от задълбочено проучване и сериозна подготовка. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте непотребната суетност и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се вземат решение логичен задания. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна активност. Бъдете деликатни с огъня.
Здраве - Заболявания почнали в този ден заболяването може да се окажат доста рискови. Често става неточност с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна. Сега се слага основата на хубавичко храносмилателна система. От това какво ще консумирате в 8 лунен ден, зависи по-нататъшната работа на вътрешните органи.

Отношения - 8 лунен ден се явява още ден на прошката. Постарайте се да разберете тези, които са ви обидили и се поставете на тяхно място. Анализирайте обстановката от позиция на днешния ден. Сега всичко може да ви наподобява по друг метод, дори неуместно и смешно. Проявете топлота и обич към своите близки. Обградете ги с грижи, окажете им помощ, обадете им се да им благодарите за нещо. Спорове, спорове зародили в този момент, могат да се окажат съдбовни. Старайте се да ги избягвате. Всяка ваша дума може да промени хода на събитията, да разбие ориста на някого.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да се откажете от него. Могат да зародят някакви затруднения. Това могат да бъдат контузии, болести на половите органи, или разногласия по време на интимните занимания. Емоционалният декор е неустойчив.

Бизнес – Ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия. Много мъчно време за комуникиране с сътрудници или сътрудници. Подходящо време за привличане на нови сътрудници и сътрудници.

Подстрижка – Най-добре е, в случай че в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят значима информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават опция да бъдете щастливи в сегашния живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР