Луната е в знак Близнаци до 08:50ч на 1 юни Луната

...
Луната е в знак Близнаци до 08:50ч на 1 юни
Луната
Коментари Харесай

Всичко, което човек получи в този ден, ще му бъде полезно през целия месец

Луната е в символ Близнаци до 08:50ч на 1 юни

Луната в Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост. Неподходящо за рутинни каузи. Това е времето на ексцентричните действия и непредвидените решения.

Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество.

Сега са уязвими белите дробове, постоянно ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:13ч на 31 май до 06:54ч на 1 юни

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите.

Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Добре е да не се подхващат на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете с наслада, ще ви се върне неведнъж.

Вторият лунен ден е цялостен с нова информация, която би трябвало да се вземе поради. Всичко, което човек получи в този ден, ще му бъде потребно през целия месец. Въпреки че на пръв взор може да не е ясно незабавно. За да не пропуснете нещо значимо, би трябвало да проявявате нараснало внимание към всевъзможни дребни неща и да останете спокойни.

Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат наново. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Може да започнете промени в фамилията. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Сексът би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, позиции.

Подстригването усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Слънчев календар – 12 безоблачен ден –  В него господстват скрити сили. Днес всеки получава толкоз, колкото е заслужил. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на околните си и да им окажете помощ.

По държанието на животните в този ден може да се съди по какъв начин се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР