Луната е в знак Близнаци до 07:51ч на 22 септември.

...
Луната е в знак Близнаци до 07:51ч на 22 септември.
Коментари Харесай

Ден за споделяне знанията си с други хора, търсене и предаване на нов опит

Луната е в символ Близнаци до 07:51ч на 22 септември.

Хората през това време са контактни, свободни, мобилни. Нараства потребността от приемане и предаване на информация, продан на хрумвания и мисли. Хората желаят да знаят какво се случва в близост, какво вършат другите. Положението на Луната в този знак дава богато въображение и духовитост. Характерна е и заплеснатост. Умът и ръцете стават по-пъргави, а хората по-приказливи. Това е времето на лекомислените и повърхностни действия и непредвидените решения. Зачестяват кражбите. Полезни са танците, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество. Не е bподходящо за занимания с рутинна работа.

Сега са уязвими белите дробове, постоянно може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии.
Уязвима е още нервната система.

Грижа за растенията –Добре е за битка с вредителите или да се вземат профилактични ограничения. Например, можете да пръскате с разтвор от чесън и калиев перманганат. Добре е да се наторят цветята. Тревата окосена в тези дни ще пораства по-бавно. Не е уместно за сеене и пресаждане. Неблагоприятно е за щедро поливане.

Продължава 22 лунен ден до 23:40ч на 21 септември (от 22:57ч на 20 септември)

Нищо чудно, че признакът на 22-ия лунен ден е Слонът - носителят на мъдростта. Подходящо е в този лунен ден да се споделяте знанията си с други хора, както и да търсите нов опит и да разширите хоризонтите си. Това се дължи на обстоятелството, че точно в този ден мозъкът е в положение да запомни нова информация доста по-добре. Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието, само че от които е и нужно да се възползва. В главата ви могат да нахлуят нови хрумвания и свежи истински решения. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Чудесен ден за релакс, отмора! Днес действайте съгласно вътрешните си чувства. Оставете проблемите и делата си за малко, просто не можете да извършите нищо повече за момента. Не приемайте работа отвън това, което можете да извършите, не се докарвайте до морално и физическо безсилие, само че въпреки всичко би трябвало да има баланс сред работата и свободното време, не напълно да се мързелува.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже да е нещо дребно. Всичко, което е направено откровено и за богатство, ще донесе доста изгода. И назад – в случай че мислите или вършите нещо неприятно, шансът ще се отвърне от вас за дълъг интервал от време. Ако в 22 лунен ден се занимавате с щедрост, може да сте сигурни, че двойно ще ви се върне.

Обърнете внимание на кръста и таза. Пазете ги от контузии. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със болести на костите и гръбначния дирек. Отделете задоволително време за медитация и разходка на чист въздух.

За тези, които подписват брак в 22 лунен ден, бъдете сигурни, че през целия си фамилен живот ще бъдете заобиколени от взаимна обич и грижи, вашата сродна душа ще ви пази и безусловно ще ви носи на ръце, пробвайки се да ви угоди за всичко. Всичко това обаче ви чака единствено в случай че съпрузите бъдат правилни един на различен.

Време за сантиментална вечер. Сексът би трябвало да бъде деликатен, муден, гальовен и без внезапни придвижвания. Прекрасен ден за зачатие.

Благоприятно за всички типове покупки.

Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да натрупате няколко непотребни кг.

Сънища – В тях ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада, къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието.

Следва 23 лунен ден от 23:40ч на 21 септември до 00:31ч на 23 септември

5 безоблачен ден – Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.

В късния следобяд и ранна вечер е засилено въздействието от напрегнатия аспект на Луната с Марс. Носи импулсивност, прочувствена неустойчивост, лесна нервност, нараснала конфликтност. Хората са възбудими и всяка дреболия може да провокира бурна реакция. Най-много страдат тези, които влизат в контакт с огромен поток от хора – касиери, продавачи, обслужващ личен състав. Жените реагират остро, мъжете мъчно сдържат инстинктите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР