Луната е в знак Близнаци до 02:23ч на 12 ноември Периода

...
Луната е в знак Близнаци до 02:23ч на 12 ноември
Периода
Коментари Харесай

Ако живеете в съответствие с енергията на лунния ден, ще се радвате на живота

Луната е в символ Близнаци до 02:23ч на 12 ноември

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо. Любознателността и любознанието стават по-активни. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отсрочат дълготрайните финансови вложения, сключването на съществени контракти и пазаруването на недвижими парцели. 

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 18:13ч 

Светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се реализира  равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. 

Ден за блян и полет нагоре към висините, само че може да стане причина и за душевни премеждия, изтезаване на съвестта и възприятие за вътрешна пустош, в случай че човек разреши да господстват пристрастеностите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако той живее в сходство с силата на лунния ден, то ще се радва на живота.

Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Намалява напрежението. Може да отслабите самоконтрола, само че единствено малко. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”. Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Най-доброто, което можете да извършите е да укрепите към този момент постигнатите позиции. Ако имате нещо незавършено, в този момент можете да го довършите. Лошо време за командировки, договаряния, събеседвания. 

Време за стоене повече вкъщи. Най-спокойният интервал в фамилните връзки. След напрежението от предните дни, най-сетне се появява опция за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със подиуми на брутално принуждение. Обърнете внимание на децата. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат неприятности в живота. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен. В този ден не би трябвало да се нарушава хармонията, да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се умерено приемане на нещата. 

Ако се замърсят облеклата, дори едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите зародили в този лунен ден имат психическа природа и за лекуването оказва помощ единствено психотерапия и самовнушение. Благоприятно е да се медитира върху знаците на деня: пеперуда, гълъб. Не е уместно за покупки, подстрижка. Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Може да се задоволите единствено с разпускащ масаж с ароматични масла. 

Следва 17 лунен ден от 18:13ч на 10 ноември до 18:55ч на 11 ноември

Слънчев календар – 25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на връзките. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР