Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.

...
Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.
Коментари Харесай

Символ на деня е рогът на изобилието, който може да се изсипе над вас

Луната е в символ Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Лунната същина остава надълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същина. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени в мислите и възприятията си. В този лунен интервал близките оказват голямо влияние. Всичко, което започнете в този момент ще бъде продължително, само че няма да има подобен завършък, какъвто сте възнамерявали. Сега е доста удобно за литературно творчество. Намалете страстите. Плановете си е желателно да приведете в сходство с действителността. Изключете свадите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорливи, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Добре е да проведете “разузнаване на непозната територия”. Новата или погрешно разбраната информация ще ви докара до неправилни заключения.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Доминиращ 2 лунен ден от 06:28ч на 23 май до 07:06ч на 24 май

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм.

Особено значимо е да съумеете да попаднете в „ струята”на деня. Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив миг. Луната ще ви даде всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи.

Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив момента. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Днес избягвайте отрицателни мисли и страсти, както и споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи.

Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Не се учудвайте, в случай че изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено. Подходящо е за недояждане и начало на диета. В облеклото предпочитайте радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, нови позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, нещо вълнуващо.

Подстрижка в този ден носи изгода, усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може единствено да подравните косите си, отново е от изгода.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

4 безоблачен ден - Добър ден за начало на нови перспективни каузи. Ден на дейните занимания и на риска. Избягвайте да участвате в хазартни игри, загубите може да са много огромни. Препоръчват се занимания с физически практики. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на нуждаещите се.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР