Луната е в знак Близнаци до 01:28ч на 12 февруари Когато

...
Луната е в знак Близнаци до 01:28ч на 12 февруари
Когато
Коментари Харесай

Вселената помага да реализирате плановете си

Луната е в символ Близнаци до 01:28ч на 12 февруари

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци, лунната ни същина остава надълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същина. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лековерие, взимане на бързи решения, вършат незадоволително премислени изявления. Всичко, което започнете в този момент ще бъде продължително, само че няма да има подобен завършък, какъвто сте възнамерявали.

В такива дни мъчно се стои на едно място. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители, определяне на контакти. Не купувайте движимости, които би трябвало дълго да ви служат, единствено такива с къс период на приложимост.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и задимени пространства.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 12:11ч на 10 февруари

Плановете могат да се приведат в деяние. Вселената оказва помощ да реализирате проектите си. Може да стартирате нови неща. Добро време за финансови интервенции и решения на материални въпроси. Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата ви. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот.

Могат да зародят всевъзможни дребни неприятности и беди, само че не се предлага да ги приемате драговолно, тъй като всичките им последици са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят диря в душата ви.

Следва 11 лунен ден от 12:11ч на 10 февруари до 12:49ч на 11 февруари

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила е в положение да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера. Трябва да се внимава да не се правят лекомислени действия. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Периодът е подобаващ за интензивно физическо натоварване.

Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки! Да се заобикалят разногласия и кавги.

Слънчев календар – 27 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Днес се основава мост сред земния и небесния свят и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР