Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май.

...
Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май.
Коментари Харесай

Този ден е свързан с ангелът на праведната битка и победа


Луната е в символ Близнаци до 00:48ч на 18 май. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители, определяне на контакти. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Рутинната работа се понася зле. Емоциите са повърхностни. Не купувайте движимости, които би трябвало дълго да ви служат, единствено такива с къс период на приложимост.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и запушени пространства. Уязвими са още нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите.

3 лунен ден от 07:49ч до 08:44ч на идващия ден. Този ден е обвързван с ангелът на праведната борба и победа (в православната традиция той дава отговор на Георги Победоносец).

Сърпът на Луната стартира към този момент да се демонстрира. Препоръчва се интензивност в този ден - значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща. Подходящо е за извършения в бойни изкуства.

Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и странете от нови запознанства. Лошо е, в случай че хабите силата за безкрайни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Най-разумното е да си останете вкъщи, да се занимавате с домашна работа или четене на книга.

Добра е всяка работа за богатството на фамилията. Препоръчва се работа с силите на биополето. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви в този ден не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни, само че това лунно денонощие е добре да се организира под девиза: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си.

Секса в този лунен ден би трябвало да бъдат деен и автентичен. Сексуалните сили в този момент са мощни. Добре е водещата роля да се поеме от дамата, в секса да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР