Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май.

Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май. ...

Този ден е свързан с ангелът на праведната битка и победа.


Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости, установяване на контакти. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Рутинната работа се понася зле. Емоциите са повърхностни. Не купувайте вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и запушени помещения. Уязвими са още нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите.

3 лунен ден от 07:49ч до 08:44ч на следващия ден. Този ден е свързан с ангелът на праведната битка и победа (в православната традиция той отговаря на Георги Победоносец).

Сърпът на Луната започва вече да се показва. Препоръчва се активност в този ден - важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства.

Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства. Лошо е, ако хабите енергията за безкрайни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на книга.

Добра е всяка работа за благото на семейството. Препоръчва се работа с енергиите на биополето. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви в този ден не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни, но това лунно денонощие е добре да се проведе под девиза: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Секса в този лунен ден трябва да бъдат активен и оригинален. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Източник: novini.bg