Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май.

...
Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май.
Коментари Харесай

Астро: Време е за нестандартни постъпки и неочаквани решения

Луната е в символ Близнаци до 00:48ч на 18 май. Дните на Близнаците са време за контакти, ексцентрични действия и непредвидени решения. Не се предлага рутинна работа. Комуникативните качества внезапно нарастват. Ако сте стеснителни по природа, използвайте това време за нови запознанства. Емоциите са повърхностни. Ако имате да се помирявате с някого, то в този момент е уместно време. Перефразирайки можем да кажем по този начин: “ Не отлагайте за на следващия ден, в случай че можете да се помирите днес”. Не купувайте в този момент движимости, които би трябвало дълго да ви служат, единствено такива с къс период на приложимост.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и запушени пространства. Уязвими са още нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете. Полезно е да се вземат препарати за усъвършенстване състава на кръвта или да се ядат артикули с кисел усет - лимони, ябълки, киселец, касис, които са потребни с изключение на за кръвта и за черния дроб.
2 лунен ден от 07:02ч до 07:49ч на идващия ден. Символ на деня е „ рогът на изобилието”. Всичко, което ще се появи във вашия живот през днешния ден, би трябвало да бъде признато с признателност, тъй като в този момент ориста ви изпраща най-важното за този лунен месец. Всичко, което получавате в този момент, сигурно ще бъде потребно в близко бъдеще, даже в случай че на пръв взор ви се коства, че не е по този начин.

Помнете, че в този момент най-важното е да попаднете в „ струята”. Тогава няма да е належащо да изразходвате сили на вятъра, да се притеснявате ненужно доста и да вършиме корекции. Ако попаднете в потока на естествени лунни ритми, тогава това, което сте замислили, ще се реализира единствено по себе си. Ще би трябвало единствено да коригирате този развой понякога.

Вторият ден от лунния календар е денят на първата стъпка и от това, какъв брой вярно ще я извършите, ще зависи целия ви месец. Основното нещо, когато започнете каузи през този ден, е да не променяте решението си, т.е. в случай че сте възнамерявали да извършите това или това, към този момент не би трябвало да се съмнявате, другояче няма да съумеете. За това, в този лунен интервал е доста значимо да поддържате вътрешна убеденост в своите дейности и в правилността на желанията си. Съмнението ще унищожи всяко начинание. 2-ри лунния ден е като скок в незнайна бездна. Трябва да задържим дъха си, да спрете потока от мисли и да бързаме към бездната без закъснение.
Трябва да се демонстрира разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.
Здраве - Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Отношения – Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Може да започнете промени в фамилията. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, която е нужна за други неща.

Секс би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате.

Подстрижка – усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.
Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР