Луната е в знак Близнаци до 00:06ч на26 август. Ключовите

...
Луната е в знак Близнаци до 00:06ч на26 август. Ключовите
Коментари Харесай

Пробуждат се скритите сили у нас и в природата

Луната е в символ Близнаци до 00:06ч на26 август.

Ключовите думи са активност и интензивност. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Дните на Близнаците са време за контакти, ексцентрични действия и непредвидени решения. Хората стават по разговорчиви, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Не се предлага рутинна работа. Не купувайте в този момент движимости, които би трябвало дълго да ви служат, единствено такива с къс период на приложимост.

Уязвими са нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете.

24 лунен ден от 00:21ч до 01:01ч на 25 август

Като цяло денят е удобен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време за интензивност и деятелност, начало на значими каузи. Важно време, към което би трябвало да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно нашите каузи. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново.

Може да се появят забавни мисли, положителни хрумвания, да се вземат значими решения, да се водят договаряния. Всички дейности обаче би трябвало да бъдат деликатно премислени, защото се залага фундамента на бъдещите достижения. Прекрасен ден за творчество, за образование, за приемане на нови познания. Мисловният развой се засилва, концентрацията се усилва.

Денят се смята за физиологически тежък. Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, корист с алкохол.

Да не се стига до физическа отмалялост. Болестите зародили през днешния ден не са рискови. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Ако сте обидили някого, в този момент е най-хубавият миг за опрощение, ще го извършите с лекост. Добър ден за контакти и завързване на запознанства, брачен връзки и любовни срещи.

Секса в този момент се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести, има лечебна мощ в този момент.

Подстрижката през днешния ден или даже единствено подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват в този момент, дават напътствие за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

7 безоблачен ден –Денят е удобен за съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Време за подсилване на традициите. Можете да помолите предците си за помощ или за излекуване и здраве. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Избягвайте усамотение. Добър ден за пътешестване, както и да се прекара времето отвън дома.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР