Луната е в земния знак Козирог от 04:22 , където

...
Луната е в земния знак Козирог от 04:22 , където
Коментари Харесай

Днес е един от най-опасните и критични лунни дни

Луната е в земния знак Козирог от 04:22, където ще остане до 17:13ч на 13 февруари. Спада прочувственият тонус. В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността, написа Трафик нюз бг.

Намалява способността от съчувствие, по-малко ни вълнуват проблемите, изключително непознатите. Някои хора ще бъдат обхванати от страховете си, ускорява се възприятието за самота. Не би трябвало да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават заеми, да се вършат задължения.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Костите като цяло също са уязвими и се усилва заплахата от контузии. Да не се вършат козметични интервенции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са доста ефикасни в същото време. Да не се посещават чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество - стомаха без труд ще се оправи с него.

26 лунен ден стартира от 04:19ч – Първият човек, който срещнете през днешния ден, в случай че е с цялостна чанта, това е на хубаво, написа novini.bg Може да считате, че вървите по верен път. В този ден сме тествани от висшите сили за степента ни на нарцисизъм.

Един от най-опасните и сериозни лунни дни. Сложно и отговорно време. Възможно е на по-чувствителните хора да им стане мъчително през днешния ден. Необходимо е да деянията избирателност в общуването си и да прекъснете подправени връзки, лъжливи връзки. Отсейте всичко излишно и инцидентно.

В този ден елементарно се стига до преразход на сила. Въздържайте се от дейна активност, повече наблягайте на почивката. Да се заобикаля празното мърморене. При разногласия не се стига до положителни резултати. Всичко това води до преразход на скъпа сила. След това може да се чувствате изтощени, като голямо поле, изгорено по време на пожар.

Характерно е смяна в настроенията, прочувственото положение е несигурно. Необходимо е да се управляват страстите и да се заобикалят крайности в проявленията им. Емоциите в този лунен ден носят огромна разрушителна мощ. Приемайте всичко протичащо се по-философски.

26-ти лунен ден е директно обвързван с промените в ценностната система на индивида, когато той се вижда в профил. Вътрешната му промяна може да докара до съществено неодобрение у другите. Стремете се към познанието за живота, към това да виждате положителното в другите, да проявявате трезва оценка на действителността.

Нужно е да бъдете деликатни към хората, с които контактувате. Не би трябвало да се осъждат, наскърбяват и правят оценка хората. На духовно ниво това е ден на обединяването и съдействието на близки по душа хора. През този ден е належащо всичко да бъде спокойно и умерено.

Пазете се от обири. Нищо ново не започвайте. Не е добре да се вършат покупки. Можете да станете жертви на измами и шикалкавене.

Уязвимо е гърлото. Да се пази от студено, да не се напряга гласа, да не се вика. Повишена е чувствителността към храната. Няма да е зле, в случай че в този ден се ограничите от храна и секс, защото елементарно се изразходва скъпа сила за ненужни цели. Трябва да се заобикалят физическо натоварване, димът и задимените пространства.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство и по-вероятно ще останете разочаровани.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.
Благоприятно за посещаване на черква или храм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР