Луната е в земния знак Козирог до 12:28ч на 26

...
Луната е в земния знак Козирог до 12:28ч на 26
Коментари Харесай

Астропрогнозата: Денят е посветен на любовта

Луната е в земния знак Козирог до 12:28ч на 26 април.

Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега елементарно се построяват тактики. Голяма е вероятността да срещнете спънки в работния развой, по тази причина се подгответе душевен за закъснение и постепенно решение на проблемите. Не забравяйте да планирате всяка стъпка и не забравяйте да се придържате към работната нравственос. Периодът е сполучлив за чиновниците на държавните структури, за политици, адвокати.

Децата в този интервал са по-спокойни, само че склонни към увъртане и непримиримост. Помогнете им да развият позитивни качества към ред, дисциплинираност, акуратност, спестовност. Учете ги да развиват волята и търпението си, да реализират задачата си, да почитат старите хора, традициите, историята.

Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказни. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек. Подходящо е за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система.

20 лунен ден от 01:38ч на 25 април до 02:25ч на 26 април

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена загадка. Време за галактическа обич и реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Символна този ден е орела. Време за „ високия полет”, предопределено за дейни, решителни и пробивни дейности. Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста, по тази причина избягвайте пасивността. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Този, който успее да се възползва от предоставения му късмет, ще придобие доста потребни неща, освен в нравствен проект, само че и в веществен. Ден за размисли и в който можете да вземете значими решения.

В 20 лунен ден е уязвим стомахът, по тази причина е потребно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, противоположен душ. Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика, за синхронизиране на ползите. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората през днешния ден са невероятни, уместно време за прелестно превозване и шерване на свежи хрумвания.Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Най-добрият ден за покупки за всичко обвързвано със спорта, тренировки, всевъзможни транспортни средства.

Сънищата са директно свързани с спора сред вашата персона и обществото.

Това могат да бъдат родители, деца, сътрудник, сътрудници и други. Анализирайки знаците в съня си, би трябвало да намерите отговор на един елементарен въпрос: какво да извършите, с цел да постигнете естетика сред себе си и света.

Днес е 6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ един на различен. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Ако обърнете внимание на дете в този ден, извършите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате благополучие. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Днес не би трябвало да се ругае, да се изричат грозни думи и да се покачва глас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР