Луната е в Везни до 20:36ч на 11 февруари Човек сега

...
Луната е в Везни до 20:36ч на 11 февруари
Човек сега
Коментари Харесай

Гледайте на света без думи, слушайте вътрешната тишина


Луната е в Везни до 20:36ч на 11 февруари

Човек в този момент става изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията.

При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи.

Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си.

Време, в което се снижава вероятността от спорове, разногласия.

Лесно се реализират взаимни отстъпки.

През това време хората отдават повече значение на външните правила на възпитание, нормите на етикета и по тази причина са деликатни и приятни в общуването си.

Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар: 20 лунен ден продължава до 22:36 ч на 10 февруари

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение.

Подходящ за размисли, в който можете да вземете значими решения. Всички дейности би трябвало да са доста добре премислени.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера.

По-добре е да се работи постепенно, само че качествено, като се ревизира деликатно всичко.

Правете това, което събитията изискват. Успех ще имат единствено тези, които работят в колектив, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място и ще се изчерпят бързо енергийните ви запаси.

Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате на вятъра.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят сполучливо, само че избягвайте подиуми на ревнивост и недоразумение, тъй като могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки.

Хората, които са най- близо до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки.

Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще.

Гледайте на света без думи, слушайте вътрешната тишина. Добре е да се организират духовни практики, ориентирани към усмиряване на мозъка и разширение на съзнанието.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се трансформира в освен това.

Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич, само че единствено в случай че сте откровени.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако в този момент не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:36ч на 10 февруари до 23:43ч на 11 февруари
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР