Луната е в опозиция на Меркурий (14:31ч) – това е

...
Луната е в опозиция на Меркурий (14:31ч) – това е
Коментари Харесай

Мощен ден, бъдете особено внимателни към знаците на съдбата

Луната е в съпротива на Меркурий (14:31ч) – това е последният аспект за остарялата година. Логиката остава на назад във времето. Неблагоприятно време за другарство. Може да се изговорят прекомерно доста празни приказки, да се водят несъществени диалози.

В подобен миг постоянно се споделя повече в сравнение с е належащо, постоянно има нещо ненужно казано, по тази причина апелът е към повече въздържаност и сдържаност. Трудно ще се концентрираме върху значимите въпроси. Въздържайте се от взимане на значими решения. Привечер въздействието на този неподходящ аспект отслабва.

Луната е във въздушния знак Близнаци. Един добър ден за отзивчивите и мобилни хора. Днешният ден ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн.

Подходящо е за пътешестване, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете. (да се вземе под внимание времето на горния аспект).

13-ти лунен ден до 15:46ч. Не е желателно да се подхваща и стартира нещо, защото доста обстановки се повтарят, връщат се още веднъж като неприятно усвоени уроци за промяна, проверка и смяна. Ден за приемане на нова информация, за струпване на познания, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Бъдете внимателни във връзка с прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, обстоятелства, могат да ви припомнят още веднъж за себе си. Бъдете изключително деликатни към знаците на ориста, разнообразни “случайности”, съвпадения.

14 лунен ден стартира в 15:46ч и продължава до 16:42ч на идващия ден – Най-мощният ден на лунния месец. Предпоследният ден преди пълнолунието. Ден за мощните и решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции, по-късно няма да можете нищо съществено да измените, ще остане единствено да пожънете плодовете от своите минали дейности. От една страна денят е доста добър за всевъзможни инициативи, за реализация на дълготрайните проекти, само че въпреки това, постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Добре е да се приключи започнатото, да се постави финалната точка. Това е време, когато хората желаят да кажат нещо, само че не смеят да го създадат. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте деликатно какво ви споделят.

Семейство - 14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. Благоприятно е за основаване на семейство, когато преди този момент към този момент е имало различен брак. Време за втори опит. Това дава същински шансове фактически да се промени живота към по-добро. Самата Луна е на ваша страна. Ако в фамилията има подрастващо потомство, може да зародят затруднения. Подрастващите ще се опитат да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им е неефикасно. По-добре е да отстъпите.

Покупки- Благоприятно време за покупки за това, за което от дълго време сте мечтали. Ако сте събирали дълго време пари, с цел да придобиете някоя движимост, то в този момент е най-подходящо време да си я купите. Няма значение дали е нещо малко или по-голямо.
Когато 14 лунен ден се падне в неделя, може да се счита за благополучен ден. Щастлив цвят лилав, виолетов и бял. Щастливо число на деня – 5. Весело посрещане на Новата 2018 година!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР