Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4

Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4 ...

Днес всеки се сблъсква със свята тъмна страна.


Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4 май. Преминавайки през този знак, тя носи философска нагласа на хората. Характерни са емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Не се учудвайте, ако забележите в другите прояви на демонстрация на компетентност. Почти всеки се опитва да ви убеди в нещо. Засилва се желанието към авантюри, приключения и пътуване.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

До 23:47ч сме под влияние на 18 лунен ден. Самият лунен ден влиза в ролята на огледало, което отразява истинската природа на нашето „Аз”. Всяко събитие се явява като символ, характеризиращ нас като личност. Например, ако в този ден ви завиждат, означава, че вие също сте способни на тези чувства дълбоко в себе си. В този период случайности няма, всичко е напълно закономерно. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от прояви на тщеславие и егоизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път.

Енергетиката на този ден прави човека пасивен. За някои хора денят ще бъде по-тежък. Лесно може да попаднете под чуждо влияние, да се появи желание да се подражава на някой друг и да се следват чужди мисли.

Здраве - Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способстват за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва месна храна. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия. Или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. В този ден не бива да се пие много алкохол, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Силните аромати сега са опасни.

Да се намали физическото натоварване. Необходимо е да се проведе психологическо разтоварване, т.н. енергиен пост – да не се гледа телевизор, да не се слуша радио, да не се ползва компютър, да не се четат вестници. Нужно е да се ограничат лекарствата. Препоръчва се да окадите дома или офиса си с благовоние или тамян, които да отстранят натрупаната негативна енергия.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за личните и семейни отношения. Всички могат да се окажат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува помежду.

Секс – Сексът трябва да е спокоен, бавен и не толкова активен. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт. Не е най-благоприятното време за колективен труд.

Сънища в този ден са пророчески и носят много ценна и полезна информация, най-важното е да ги разберете правилно. Кошмарите говорят за това, че сте направили някаква грешка в живота.

Подстрижка – не се препоръчва

Ако не се спазват указанията и неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности.

В 23:47ч започва новият 19 лунен ден, който ще продължи до 00:38ч на 5 май.

Източник: novini.bg