Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11

...
Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11
Коментари Харесай

Да се избягват случайните любовни връзки

Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11 ноември – Силата на Овена прави човек припрян. Не търпи съществуването на невидими окови. Хората са по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Да се управляват страстите и да се заобикаля изясняване на връзките. Трудно се стига до взаимни отстъпки. Бъдете деликатни с извършването на покупки в този ден, защото има огромна възможност да пазарувате импулсивно.

Зачестяват главоболията и мигренозните пристъпи. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

След 16:02ч Луната минава на луфт до 01:19ч в среднощ, след което минава в символ Телец. През този интервал Луната “почива” и по тази причина поддръжка на вашите начинания не очаквайте. Неблагоприятно време за всевъзможни нови и значими инициативи, покупки. Подходящо е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или да се посвети времето на отмора.

Продължава 14 лунен ден до 16:31ч на 10 ноември (от 16:07ч на 9 ноември)

В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Възможно е някои хора да изпитат горест, потиснатост. Не би трябвало да оставяте на негативните усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са интензивността, действието и физическото натоварване. Добре е този ден да има изчистване на всичко, само че най-много на тялото.

Най-слабият орган на този ден са очите. Не се предлага да четете доста, да гледате телевизия или да работите на компютър.

Могат да се повторят обстановки, а хора и събития от предишното да се завърнат

Полезен, съвсем лековит резултат върху очите ще има дълго съзерцаване на зората или залеза. Също по този начин е потребно да гледате в далечината, към небето или към линията на хоризонта.

Следва 15 лунен ден от 16:31ч на 10 ноември до 16:56ч на 11 ноември

Помнете, че този лунен ден е един от най-важните дни за целия лунен цикъл. Това е времето, когато светлите и тъмните качества на индивида са засилени.

На петнадесетия ден от лунния цикъл е належащо да обърнете особено внимание на тези органи и елементи на тялото, които хронично ви предизвикват стеснение. Екзотичният масаж е най- подобаващ за излекуване на тялото в петнадесетия лунен ден. Препоръчително е експерт да го прави, само че това не е наложително. Препоръчва се медитация или използването на други техники, ориентирани към релаксация и разпределяне. Техники за изчистване на чакрите и енергийните канали също ще бъдат потребни.

Трябва да избягвате инцидентни любовни връзки - те няма да ви донесат наслада, само че могат да ви основат доста проблеми. По-специално, съществува висок риск от заразяване с заболявания, излъчени по сексуален път.
Желателно е да имате интимни връзки единствено с постоянният си сътрудник. Не се предлага да се разнообразявате с техники и помощни атрибути.

Не се поддавайте на съблазни, не се занимавайте с хазарт, не проявявайте отрицателните си качества. Ако не е неотложно – не пътувайте. Не приемайте дарове в този лунен ден.

25 безоблачен ден – Да се обърне особено внимание на децата и домашните любимци. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки.

Днес не би трябвало да се убиват животни, дори инсекти. Не би трябвало да изричате неистини. Да не се късат цветя и да не се подаряват откъснати.

По-важни аспекти денем

Меркурий секстил Плутон – 04:13ч
Луна площ Плутон – 07:38ч
Луна съпротива на Марс – 13:59ч
Луна тригон Юпитер – 16:02ч

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР