Луната е създадена изкуствено, а човекът е извънземно творение. Това

...
Луната е създадена изкуствено, а човекът е извънземно творение. Това
Коментари Харесай

Стамен Стаменов: Човекът е извънземно създание

Луната е основана изкуствено, а индивидът е извънземно създание. Това сподели родният уфолог Стамен Стаменов в предаването Дневниците на уфолога.

Според експерта Луната е неповторим регулатор на живота на нашата планета. Тя е единствено четири пъти по дребна от Земята и 81 пъти по-лека от нея. По думите му не е изключено Луната даже да е куха.

Най-важното за нея обаче е, че е обитаема, уверен е професор Стаменов.

Уфологът твърди, че Луната е изкуствено основана. Оказва се, че тя е образувана от исполин и налепи върху него. На повърхността ѝ има изкуствено построени обширни уреди с изумително точни геометрични форми - триъгълни и пирамидални. Според професора това е приемо-предавателен комплекс за следене на Земята.

От фрагменти на НАСА може да се види НЛО на Луната, което наподобява като кълбо. Виждат се още и три пирамиди на повърхността на земния сателит, наподобяващи на тези в Гиза. Същите пирамиди, само че доста по-стари има и на Марс, споделя Стамен Стаменов.

 НЛО

Професорът изясни и за какво счита, че индивидът е извънземно създание. Според ученият хората сме прекомерно нежни създания и не сме се приспособили добре към планетата Земя. Самото ни човешко битие е цялостно с неточности.

Телата ни също не са основани за живот на тази планета. Много бързо се изхабява човешката костна система - нещо, което го няма в нито един скотски тип. Също по този начин ни атакуват заболявания, които не засягат животните.

Всички животни умеят да плуват. Човекът обаче не разполага с това умения, а се снабдява с него откакто го изучи. Оказва се, че ние сме доста зле приспособени към тази планета. Освен това експертите към този момент потвърдиха, че човешкият геном не може да се появи за подобен дребен интервал от време.

Нужни са милиарди години, с цел да възникне тази 3-метрова ДНК серпантина. Хората са създание и като всяко създание имат черни кутии. Няма по какъв начин да измамим тези, които са ни сътворили, тъй като те са няколко, а не е единствено един-смята уфологът Стамен Стаменов.

По думите му извънземните от дълго време населяват Земята и работят дружно с тайните служби. Стаменов е уверен, че съществуват прекомерно доста доказателства, сочещи за наличието на НЛО измежду нас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР