Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и

...
Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и
Коментари Харесай

Пътят напред за зодия Дева: Ангажирай се с живота, използвай дарбите си, поемай рискове

Луната е небесното тяло, обвързвано с нашия прочувствен живот и вътрешен свят, с метода, по който се възприемаме. Нейните северен и южен възел са доста значими, тъй като демонстрират надлежно какви качества би трябвало да развием, с цел да сме сполучливи в живота си, и от кои би трябвало да се освободим като непотребни или несъразмерни. Северният възел дава информация и за скритите ни гении, за подобаващите специалности, както и за слабите ни места. Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези хрумвания (ако сте родени в някой от долупосочените периоди), тъй като практиката е най-хубавата инспекция на теорията.

Северен лунен възел в

25 май 1941 до 21 ноември 1942
16 декември 1959 до 10 юни 1961
6 юли 1978 до 12 януари 1980
26 януари 1997 до 20 октомври 1998

Качества, които е добре да развиеш:
Ред в живота и съблюдаване на персонален режимГрижа за другитеПоемане на и битка със страховете
Качества, от които е добре да се освободиш:
Да бъдеш жертваПристрастеностиОтдръпване от живота
В минали животи ти си бил предан на по-високи идеали, постигнал си същинско примирение и по тази причина не се смяташ за освен това от другите. Способен си да прозреш оттатък маските на хората и да видиш техните същински планове, мотивации и неустановеност. Обичаш света на фантазиите и фантазиите, само че в този момент, когато имаш проблеми в действителния живот, би трябвало да се научиш да се изправяш пред тях, а не да бягаш.  В този живот би трябвало да изградиш самонадеяност, като имаш триумфи и достижения в действителния свят. Необходимо е да се ангажираш с живота и да използваш дарбите си – на врач и психолог, в работа на другите. За теб е от изключителна значимост да имаш ред към и вътре в себе си, да се научиш да планираш, както и да отстояваш ползите си в персоналните си взаимоотношения. Самоусъвършенстването, точността, упражненията са значими за вътрешния ти.

В работата би бил доста сполучлив в региона на медицината или различната медицина. Ти имаш шанс във връзка с специалността и нормално се разбираш добре с шефове и сътрудници.

Капанът пред теб е да не позволиш да бъдеш жертва, както и да не търсиш някого, който да взема решение вместо теб и да се занимава с всичките ти проблеми. Едва когато успееш да организираш живота си по ефикасен метод, ще придобиеш увереността и вътрешната мощ, от които се нуждаеш.

По „ Астрология на душата “, Жан Спилър

 

Невена е търсещ и откриващ човек, буен откривател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг метод и неподправена човещина. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и опцията да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътешестване на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР