Луната е намаляваща, в последна фаза. На 19 ноември Марс

...
Луната е намаляваща, в последна фаза. На 19 ноември Марс
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Луната е намаляваща, в последна фаза.

На 19 ноември Марс минава в символ Скорпион.

На 20 ноември Меркурий излиза от назадничавост.

На 22 ноември Слънцето минава в символ Стрелец.

На 24 ноември Венера в съвпад с Юпитер – един от най-щастливите и благотворни аспекти

Марс в съпротива с Уран – сложен аспект, с разрушителна сила, непредвидени обстановки.

Луната през седмицата минава през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Благоприятни дати за подкастряне – 20, 23 ноември

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти, не е добре да стартирате работа на ново място. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор:

19.11. 23:12 - 20.11. 03:56

22.11. 05:33 - 22.11. 06:21

24.11. 04:51 - 24.11. 07:59

Уникален ден

Овен

Можете да сбъднете фантазиите си с твърдоглав труд и рационален, реален метод. Някои хора могат да ви основават проблеми, да ви предизвикат посредством спор. Затова проявете оптималната нерешителност. В персоналните ви връзките могат да се появят пропуквания. В този случай се предлага да бъдете по-търпеливи, с цел да не се карате. Бъдете нежни и поддържайте надзор над нещата. От вторник Марс минава в Скорпион и към този момент няма да е в съпротива на вашия знак и последователно светът ще стане по-добър и благ. Към края на седмицата умората ще се отрази на вашето самочувствие. През уикенда обърнете внимание на здравето си.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете деликатни – 22, 23

Телец

Предстоят нужни промени, само че към по-добро. Ще имате някои терзания. Можете единствено да мечтаете за успокоение и релакс. Ще срещнете някой, с който ще споделяте идентични ползи и ще ви бъде доста прелестно. Опитайте се да не изоставяте фамилните каузи - вашите близки в този момент повече от всеки път се нуждаят от вашата помощ и морална поддръжка.С вашата магнетична прелест ще притегляте хората от противоположния пол на подсъзнателно равнище, което може да докара до интензивни полови прекарвания. Моментното привличане може да докара до дълбока и кармична връзка.

Благоприятни дни –20, 21

Бъдете деликатни – 18, 19

Близнаци

Новата седмица носи обич, пари, естетика и благополучие, без да се постанова да се стремите, да се борите или да работите интензивно за тях. Това е време да се насладите на изгодите от положителната карма, насъбрана от предходните ви положителни каузи и твърдоглав труд. Имате увеличена прочувствена сензитивност и психическо усещане. Съществува възможност някой да ви повлияе надълбоко и да окаже мощно въздействие върху живота ви. Интензивните прочувствени връзки могат да доведат до нови връзки. Ще има мощно кармично привличане сред вас и някого.

Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Бъдете деликатни – 20, 21

Рак

Можете да разчитате на мощните си инстинкти и здравият разсъдък, с цел да вземете значими решения. Приятели може да дойдат при вас за съвет по персонален въпрос или да поплачат на рамото ви. Не дразнете колегата си с вашите прищявки и променливи настроения. Не намирайки схващане и успокоение вкъщи, обичаният ви човек може да го откри на открито. За свободните представители на знака това е чудесно време за запознанства, защото вашата нараснала физическа и вътрешна хубост ви прави по-популярни в обществените среди.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Бъдете деликатни – 22, 23

Лъв

Хороскопът ви за седмицата ви поучава да не отлагате нещата за по-късно, в противоположен случай доста скоро ще затънете в работата. Сериозен диалог ви чака у дома с един от членовете на фамилията. Въпреки че като цяло всички ваши взаимоотношения евентуално вървят сносно, може да се наложи да разгледате в дълбочина персоналните си проблеми. Най-накрая решавате противоречивите въпроси и можете да простите на този, който ви е обидил. Трябва да отделите повече време на обичания човек. Опитайте се да не го разочаровате. Уикендът изцяло се посветете един на различен.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете деликатни – 18, 19, 24

Дева

Ще отнеме доста време и старания за решение на проблеми, свързани с деца, членове на фамилията или родственици. Преди да предприемете решителни стъпки, би трябвало да помислите деликатно какво ще постигнете в последна сметка. Внимавайте при подписването на значими документи. Опитайте се да не вземате заеми и огромни суми от другари, вие също не давайте. Възможни са раздори и неодобрение от страна на колегата, подбудени от желанието ви за независимост и самостоятелност. Опитайте да откриете наслада в елементарните и простите неща.

Благоприятни дни – 24

Бъдете деликатни – 20, 21

Везни

Спокоен и сполучлив интервал за вас. Дори и да зародят някои проблеми, те няма да повлияят на вашето финансово и прочувствено положение. Не забравяйте да извършите обещано заричане. Ще бъдете по-емоционални и чувствителни от нормално. Също по този начин избягвайте да обсъждате персонални проблеми с сътрудници и другари. Краят на седмицата е уместно време за промяна на ситуацията и пейзажа към вас. Едно пътешестване ще ви се отрази доста добре и ще разсее насъбраните отрицателни страсти и усеща, а също по този начин ще способства за положително въодушевление.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете деликатни – 22, 23

Силно енергиен ден. Вървим самоуверено към ориста, оставяйки страхове и подозрения надалеч зад нас

Скорпион

Бъдете по-внимателни към конкуренцията. Възможно е да зародят проблеми в любовната връзка. За да не се отчуждите с вашата половинка, би трябвало да прекарате повече свободно време дружно. Не се поддавайте на провокациите на сътрудници, непознати. Определено не си коства да се изнервяте в този момент. Освободете напрежението посредством спорт, секс, физическа работа, плуване в басейн или друго. Марс усилва вашият съблазън, също така ще ви поддържа в начинанията ви. Ще имате положителни хрумвания, над които би трябвало да помислите.

Благоприятни дни –20, 21

Бъдете деликатни – 18, 19

Стрелец

Венера с изключение на, че усилва вашата прелест, ви прави по-спокойни, любящи и привързани. Тези дни звездите предлагат да почивате повече. Погрижете се за здравето си, а домашната работа, в случай че е допустимо я оставете на другите. Трябва да се концентрирайте върху персоналните каузи, да бъдете в усамотение или в кръга на най-близките хора. Може краткотрайно да ви обземат негативни мисли, горест и незаинтересованост. Медитация ще помогне да се отървете от неприятните страсти. Изчакайте малко с вземането на значими решения.

Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Бъдете деликатни – 20, 21

Козирог

Слънцето ви подарява с сила, възторг и креативност, с цел да се насладите на живота, да достигнете задачите си. Ще се радвате на положително самочувствие. Прощавайте грешките, забравете за минусите. По-добре да се концентрирайте върху удоволствията. У дома ви ще бъде умерено. Вашите дипломатически старания ще бъдат ефикасни. Уикендът си коства да прекарате на умерено, красиво място и да си починете добре. Свободните Козирози да бъдат по-внимателни към новите си запознанства, да не бързат да се доверят преди да са ревизирали индивида.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Бъдете деликатни – 22, 23

Водолей

Марс ще сътвори известно напрежение към вас. Не бързайте да вземате импулсивни решения, избягвайте всевъзможни спорове и влизане в разногласия. Трябва да бъдете по-тактични с хората, да не се поддавате на отрицателни усеща и страсти. Не се отклонявайте от идеалите и проектите си. Също по този начин бъдете извънредно деликатни по време на шофиране. В любовта е допустимо да настъпи изстудяване в възприятията, тъй че би трябвало да работите интензивно, с цел да поддържате взаимно съгласие. Много е значимо да избягвате грубостта и нетактичността в връзките.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете деликатни – 18, 19, 24

Риби

Марс в тригон към вашият знак носи сила и пристрастеност, които са добре уравновесени. Харизмата и половият магнетизъм вършат това подобаващ миг за вашия любовен и обществен живот. През уикенда е целесъобразно да извършите разчистване, да се отървете от ненужните неща. За да се заредите с позитивни страсти, можете да поканите другари или родственици на посетители, да уредите малко фамилно празненство, да измененията атмосферата. Свободните представители на знака могат да срещнат някого на публично място. Особено нещо прелестно може да се случи в неделя, когато Луната ще бъде в тригон към вашия знак.

Благоприятни дни – 24

Бъдете деликатни – 20, 21
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР