Луната е намаляваща и в знак Рак до 16:55ч на

...
Луната е намаляваща и в знак Рак до 16:55ч на
Коментари Харесай

В този ден ще успее само този, който не бърза

Луната е намаляваща и в символ Рак до 16:55ч на 6 септември.

Рак е " женски " воден знак. Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Собствените прекарвания стават в този момент по-важни от протичащото се във външния свят. Появява се блян за успокоение, грижа за околните хора, назад при природата. Идеалният миг да се успокоите и да укрепите вътрешната си мощ. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът, написа novini.bg.

През деня  тригонът на Луната с Нептун  ще ускори интуицията, въображението, може да донесе креативно ентусиазъм. Умът се отваря към духовното и мистичното.  А удобният аспект сред Слънцето и Луната  носи хармонизация и непоклатимост. Днес вътрешен глас и схващане работят дружно, което е добре за виновните каузи. Действието на този аспект ще благоприятства както връзките, по този начин и работата, също по този начин ще въздейства и върху общото въодушевление.

Днес е 25-ти лунен ден, който стартира от 01:36ч на 5 септември и продължава до 02:38ч на 6 септември.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга.

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Да се заобикалят интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден на бездейност, уединение и покой. Това е ден за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Всеки човек има собствен личен интуиция - това е вашият ангел страж, който приказва с вас и в 25-ти лунен ден, гласът му изключително добре се усеща. Малко евентуално е обаче да чуете гласа на Висшите сили, в случай че сте затънали в непрекъсната свада със съседи, другари или сътрудници. Тогава няма да поддържа връзка с вас в този ден вашият ангел-пазител, а вашият персонален демон-съблазнител и препоръките му ще объркат още живота ви. Работете над повишение на духовността си.

Вашият тъничък, нравствен свят е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс  - Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пийне малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката  е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата  човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Днес е 19 безоблачен ден  – Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Денят не подхожда за забавление. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за самостоятелна работа, работа по къщата.

Днес са родени  Фреди Меркюри (1946-1991),  Джон Кейдж (1912-1992), Йохан Кристиан Бах (1735-1782),  Майкъл Кийтън (* 1951), Ракел Уелч (1940).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР