Луната е намаляваща фаза, в знак Скорпион до 13:12ч на

...
Луната е намаляваща фаза, в знак Скорпион до 13:12ч на
Коментари Харесай

По това време е по-добре да се подслоните в тихо пристанище

Луната е намаляваща фаза, в символ Скорпион до 13:12ч на 11 декември

Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, старайте се да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри. Избягвайте да флиртувате с очарователни непознати, изключително в случай че към този момент сте в любовна връзка.

Подходящо е за козметични процедури за поддържане и навлажняване на кожата и косата: домашни плодови, млечни и медни маски, потребление на натурални масла в козметологията: маслини, бадеми, ленено семе, кокос, авокадо и шеа. Вани с пяна, сол и сода.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими с половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:56ч на 10 декември до 06:08ч на 11 декември

Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм. В 27-ия лунен ден силата понижава, по това време е по-добре да се подслоните в безшумно пристанище, в сравнение с да браздите просторите на живота, рискувайки да попаднете в стихия.

Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни проучвания. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания.

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални. Добре е да се работи по обществени въпроси. Възможно е дейно да се решат проблемите, свързани с финансовата и комерсиалната активност.

Този ден е мощно обвързван с интуицията. Интуитивно можете да получите всевъзможни секрети познания. Денят дава обещание доста непредвидени открития. Възможни са прозрения - можете ненадейно да откриете излаз от сложна обстановка, която ви преследва.

Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти. Този лунен ден е подобаващ за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга.

В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Ще се ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР