Луната е на празен ход от 10:56ч до16:47ч. - могат

...
Луната е на празен ход от 10:56ч до16:47ч. - могат
Коментари Харесай

Нови неща не започвайте, но довършвайте започнатото

Луната е на луфт от 10:56ч до16:47ч. - могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, компликации, неточности, дефекти, нарушавания в трафика. В този период не е уместно да се стартира нищо ново и да се вземат значими решения.

Луната е в символ Телец до 16:47ч - Подходящо време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Луната минава в Близнаци в 16:47ч.- Засилва се общителността. Хората са склонни към повече лековерие, непотребна приказливост, при която вършат недообмислени изявления. Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Доминиращ 23 лунен ден от 00:26ч на 12 август до 00:56ч на 13 август

Денят е спорен по своята природа и сериозен. Носи висок енергиен заряд, само че потока на сила е извънредно неустойчив. Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза.

Нови и значими каузи не започвайте, само че по тази причина пък денят е един от най-подходящите за довеждане докрай на всичко стартирано. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки.

Време за дейни дейности, само че се старайте да не превърнете тази интензивност заради неспокойствие в настъпателност. В противоположен случай могат да пораждат проблеми. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а на вътрешно равнище е по-добре да запазите успокоение. Нужен е по-голям самоконтрол.

Добре е да се разчистят задълженията. Пазете се от отрицателни намерения, гневни прояви. Имате действителни шансове както да решите проблемите си, по този начин и да си създадете нови. Не приемайте доста във вътрешността в себе си нещата.

Денят е изпълнен с доста експанзия. Буквално от нищото могат да изникват спорове. Много хора са склонни към хулигански прояви, защото попадат във властта на „ вътрешните си демони”, по тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища, манифестации и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо. За предпочитане е по-малко да се поддържа връзка. Неподходящо време за любовни срещи, изключително за тези, които са в напрегнати връзки. Може да стане още по-лошо.

Ден за освобождение от всичко остаряло и излишно. Много е уместно да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите гении и качества.

Отношенията в фамилията може да се окажат също напрегнати, мъчно може да се запази дипломатичност в тях. Възможно е да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, мъчно ще бъдете разбрани вярно. Сексът в този момент е противопоказен, защото в този момент подкопава здравето. Преобразувайте половата сила в креативна.

Препоръчва се вегетарианска диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват още повече агресивността. Полезно е да се направи еднодневно недояждане и процедурите по изчистване на организма.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките, помагайте на нуждаещите се. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището.

Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР