Луната е мястото, където жънем, каквото сме посели. Ако знаем

...
Луната е мястото, където жънем, каквото сме посели. Ако знаем
Коментари Харесай

НОВОЛУНИЕ В ОВЕН: Време е за ново начало

Луната е мястото, където жънем, каквото сме посели. Ако знаем тъкмо какво желаем, ще знаем и какво да желаяме, както и какво да създадем за постигането му. В момента на новолунието имаме опция да се обърнем към пространството и към Вселената да желаяме помощ и протекция.

Природата на знака Овен е да стартира всичко ново с голям възторг, да върви по неутъпкани пътища, да побеждава, да прави мъжки действия, да отстоява своето и да води хората след себе си. Овенът се асоциира с увереност, храброст, мощ на волята. Под въздействието на новата Луна при този зодиакален знак ще се следи внезапно увеличение на виталните сили.

Когато новолунието е в Овен и то директно след пролетното равноденствие, се появява опция да стартираме всичко изначало. Дори да усещаме, че целият свят е срещу, ние сме подготвени да излезем от персоналната си зона на комфорт, да действаме сами, да бъдем себе си. Нека не се опасяваме да стартираме нов стадий в живота си! Нека създадем път на новото, като забравим и се разделим с непотребното.

Настъпва уместно време да проявим своята характерност, отстоявайки правото на независимост. Ако се появи предпочитание да вършим това, което ни се желае, а не това, което би трябвало, в случай че създадем смела крачка напред, звездите ще бъдат с нас.
Имаме шанса да преживеем неповторимо премеждие. Новолунието ни дава убеденост и мощ, тъй че дано не изпускаме тази опция. Новата Луна на е способна да донесе съдбоносни промени. Това е по този начин, тъй като участва планетата Уран, а тя е основателят на интервали на преобразувания както на външно равнище, по този начин и на вътрешно.

Ако желаем да стартираме нещо в действителност доста значимо, добре ще бъде да действаме в този момент.

Завършваме с една неповторима техника за сбъдване на стремежи. Нашите мисли са сила, с която може да реализираме доста, да повлияем на безчет неща, протичащи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и други, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли и дейности. И точно тук се включва правото ни на избор, нашата свободна воля.

Ние предявяваме и демонстрираме от какво имаме потребност и го пускаме в пространството, което след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още: „ Искай, с цел да ти се даде! ".

Новолунието е доста специфичен миг, през който, в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се трансфорат в действителност. Това е магически момент, в който стават чудеса. Нека вземем този миг и се обърнем към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия, с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това, което желаете, към този момент е реалност. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че ще се случи.

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да визира единствено и само вас самите, а не други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, се заблуждавате - нищо няма да постигнете.

Желанията не могат да се сбъдват в рамките единствено на един лунен цикъл - 29,5 денонощия, а е допустимо да им би трябвало повече време в идващите месеци. Но всичко зависи от нас и нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 чàса след новолунието, да се напишат на лист хартия и да се пресъздават. Напишете желанието на ръка, целесъобразно с червен химикал и го дръжте покрай себе си.

Какви тематики можем да засегнем на това новолуние в Овен?

• Нови планове
• Нови дейности
• Ново начало
• Воля
• Смелост
• Увереност
• Импулсивност
• Борбеност
• Нетърпение
• Състезателен дух
• Кураж
• Риск
• Напор
• Решителност

Как да формулираме своите стремежи?

Например:

„ Благодаря за това, че имам опцията да бъда толкоз напорист и съдбоносен в дейностите си, които ме водят към триумфа. "
„ Благодаря за това, че започнах новото начало в живота си, което ми дава доста благоприятни условия. "
„ Благодаря за това, че започнах тези нови дейности, които ми оказват помощ да осъществя задачите и фантазиите си. "
„ Благодаря за това, че съм токова убеден в дейностите и задачите си и имам куража и смелостта да продължа напред! "
„ Благодаря за това, че пожертвам и към този момент мога да кажа, че съм независим и самостоятелен. "
„ Благодаря за това, че съумях да стартира новите планове в работата си и към този момент имам нужните резултати. "

Източник Списание8

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР