Луната до 12:30ч. е в знак Везни и се движи

...
Луната до 12:30ч. е в знак Везни и се движи
Коментари Харесай

Да се ограничат контактите и да се избягват спорове

Луната до 12:30ч. е в символ Везни и се движи на луфт.

През този интервал Луната е неефективна, „ почива”, по тази причина не предприемайте нищо, защото няма да имате поддръжката й.

В 12:30ч Луната минава в символ Скорпион.

Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те в този момент се вземат под въздействие на страстите и няма да са верни. В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за по-късно.

Избягвайте остра и тежка храна, яжте доста пресни зеленчуци и плодове. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържания.

Продължава 8 лунен ден от 13:35ч на 9 юли до 14:45ч на 10 юли

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. Ден на вътрешна промяна. Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Хората могат да бъдат нервни и раздразнителни.

Следва 9 лунен ден от 14:45ч на 10 юли до 15:53ч на 11 юли

Този лунен ден е първия сериозен ден от лунния цикъл. Съществува нужда от енергийно позволение сред съзнателното и безсъзнателното у нас, а реакцията ни на силата на деня дефинира нивото на нашата осъзнатост.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Може да се проявят вашите недостатъци, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Благоприятно е за осъществяване на диагностика. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало доста да са деликатни да не бъдат изнасилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

22 безоблачен ден – Подходящо е освобождението от всичко излишно. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Денят не подхожда за нови каузи. Може да пробвате да подновите тези каузи, които сте изоставили. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР