Луната днес е в знак Скорпион. Това е един опасен

...
Луната днес е в знак Скорпион. Това е един опасен
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Всеки да прочете тази информация за секса, а след 15:55 може...

Луната през днешния ден е в символ Скорпион. Това е един рисков интервал. През това време нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Често се случват конфликтни обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти. Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност към човешките недостатъци, да няма изречени обиди и унижения. Помнете, че в този момент и най- дребната отрицателна мисъл или негативна страст нараства неведнъж. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубаво. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

10-ти лунен ден до 15:55ч - Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Всички каузи вървят добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. Денят е сполучлив за всевъзможни каузи, за нови инициативи. Ако има горест и премеждия, то те ще бъдат кратковременни. Ако в същото време чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си. Заболявания почнали през днешния ден са рискови и наложително би трябвало да им се обърне внимание. Да се пият доста течности. Сънищата са погрешни. Не се предлага подкастряне.

В 11-ти лунен ден, който стартира от 15:55ч и продължава до 16:53ч на идващия ден, би трябвало да се внимава да не се правят нелепости. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Дори да ви доближава кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Внимателно се оглеждайте встрани, избягвайте свадите и разногласията. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. При другарство с органите на властта, не си правете шегички. Внимавайте с металните предмети. Всичко, което се стартира би трябвало да се докара до край. Заболяванията в този ден съставляват заплаха за представителките на женския пол. Да не се убиват инсекти. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е натоварен мисловен труд, където се изисква централизация на вниманието.

Секс - В 11 лунен ден се следи нараснала половост. През човек минават мощни енергийни потоци и сексът разрешава да се трансформират в витална сила. Сексът в този момент би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване – След 15:55ч можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР