Луна Йорданова два пъти влиза в Къщата на Биг брадър,

...
Луна Йорданова два пъти влиза в Къщата на Биг брадър,
Коментари Харесай

Гръм в "ШОУ"! Луна: Динко е Бай Ганьо, Фънки - хипопотам, Светлана - пуешка грация, Коцето - наркоман, Захажаева - Сатаната, която се напикава в леглото!

Луна Йорданова два пъти влиза в Къщата на „ Биг брат ”, като и при двете си участия съумя да се трансформира освен в център на вниманието, само че и на събитията в шоуто. Преди две години колоритната фолкпевица насочи от Изповедалнята на „ Биг брат ” даже предложение за брак на министър-председателя Бойко Борисов. А малко след формата осъществя и плана си „ Луна президент ”, което е самобитна политическа ирония. При присъединяване си в този момент Луна още веднъж притегли светлините на прожекторите, като този път трансформира държанието и дейностите си в Къщата в брилянтен сюжет! След излизането си от формата Луна бе безапелационна, че няма да дава изявленията. Единствено изключение направи за вестник „ ШОУ ”, а диалогът ни с нея е повече от извънреден. - Луна, от самото начало на престоя си в Къщата на „ Биг брадър”, още през цялото време, ти се държеше като човек, който сигурно ще стигне до край. Успя ли да реализираш тактиката си? И с какви мисли и настройки си в този миг, откакто се наложи да си тръгнеш наложително?
- Първо, би трябвало да ме поздравиш за успеха (смее се). Това е и главното, което ме стимулира да вляза в този формат за повторно. Доказахме, че явно работим доста добре. Заедно с Биг брат и целия екип постигнахме още веднъж свръхестествен, надграден триумф отпреди две години. Те ме нарекоха „ феномен” още веднъж, за което съм им признателна. Всичко, което демонстрирах, беше безспорен сюжет – през цялото време досега, в който аз взех решение да си потегли.
Багажът ми беше опакован един ден преди да си потегли от Къщата
Бях доста шарена, друга и демонстрирах друго държание в обстановки, с цел да задоволя и най-малкия каприз на обичаните от мен фенове – с цел да могат да се припознаят те, както в лъскави и стилни облекла, по този начин и както демонстрирах на финала. Защото не всеки обича да гледа безупречен, спретнат воин, а огромна част от живеещите в България избират и последната ми изява. Аз се разпрострях, без да демонстрирам безусловно нищо от себе си – по метода, по който да може да се припознае всеки един от феновете.

- Багажът ти е бил подготвен един ден преди да напуснеш шоуто?! Означава ли това, че и методът, по който това се случи, е сценарен?
- Сама прецени… Ти го казваш, а хората са задоволително умни – от най-богатия до най-бедния, с цел да преценяват монтажите, надграждането и кулминационната точка – от първия до последния ден на моето наличие във формата. Защото Луна сама дефинира и взема решение по кое време и къде да влиза, и по кое време и от кое място да излиза. На мен безусловно никой не може да ми дирижира и дефинира какво да върша в моя персонален живот, който съм построила сама, с Божията помощ. Тръгнала съм от нулата и съм постигнала всичко безусловно сама – без да съм протеже на някого, без да си заплащам, с цел да ме дават по малкия екран, без да раждам деца от богати мъже и да ги употребявам по-късно за разменна монета за богатство. Точно противоположното – аз съм едно нормално, непретенциозно момиче, към което ориста е била благосклонна. Имам всичко, от което нуждая се. Обичам, избирам и на драго сърце го разпределям и споделям с хората. Хората, които боготворя по този начин, както и те ме обичат. Всичко е прелестно сред мен и публиката.

- Монтажите бяха съсредоточено отрицателни към публиката, а обстановките в Къщата, в които е царял добър звук и отношение – сведени до най-малко! В този смисъл степента на експанзия и негативизъм толкоз фрапантна ли беше, колкото демонстрираха или вътре е било по-различно?
- Много по-драстична беше експанзията вътре, само че в случай че това продава, в случай че това е концепцията на даден формат и тяхната концепция, отлично. Значи съм се справила и тук ослепително. Моето персонално пространство беше придружено само и единствено от естетика. Всичко беше безусловно наред. Чувствам се прелестно. Напълно задоволена от съвършената работа, която свърших и за която ми е платено доста добре, и мисля, че би трябвало безусловно всички да са удовлетворени – от продуценти до фенове. Аз по тази причина и влязох. Ако имат потребност още веднъж от помощ, аз съм отсреща, само че в тази ситуация, изхождайки от артистичните ми качества, чакам роля за филми, оферти от други формати. Изобщо Луна избавя положения когато и да е (смее се).

- Как изглеждаха останалите съквартиранти в твоите очи?
- Динко е типичният Бай Ганьо, само че не героят, а манталитетът. Фънки – хипопотам! Абсолютен тъпанар! Не бях срещала подобен тъпанар в живота си. Противопоставих тях двамата, с цел да могат да покажат същинската си същина върху моите рамене и моето нежно, нежно тяло, върху прелестната ми визия. Те не можаха по никакъв метод да нарушат моето олимпийско успокоение.

Тези двама измислени герои, алкохолици, които не могат нито да си мерят думите, нито да си броят чашките изпит алкохол. Хипопотамът с хипотетичните си китари за парлама, които разнасяше по време на предаването – това беше неговият фиктивен сюжет. Той беше с две тениски и едни пантофи, едвам мине метър и да изкара някой лев на гърба на Биг брат. Аз ги противопоставих, изкарах всички демони от вътрешното им „ Аз” и те не можаха по никакъв метод да ме раздрусат – нито душевен, нито по никакъв начин. Не се е родил този, който може да ми повлияе на хубавичко душeвност, на нервна система, на визия и на физическо тяло. Стефчето, Сийчето (Светлана Василева, б.а.) все тая по какъв начин беше – това е пуешката прелест! Другият – купчината желязо, която е за скрап (Джино Бианкалана, б.а.), единствено че и там няма да го желаят. Зорница се движеше с бутилки в ръка из стаята. И наркоманът – Константин имам поради, който самичък ми призна, че е наркоман. А аз, тъй като съм наивна и дете в същността си, му повярвах. Но в случай че той се майтапи с това, доста тъпо и доста тъжно за неговото бездушно физическо тяло. Ако той има сърце, дано разясни този въпрос. Иначе
сърцето е единствено орган, който може да бъде сменен

И остана Сатаната (Людмила Захажаева, б.а.). Тя се изпуска на остарели години, напикава се. Всичко миришеше към нейното легло, а аз помолих Биг брат да й помогне – да й даде един катетър на мои разходи. Но това не се случи. И той даже видя какъв сакат кон е, каква Сатана е, и реши да си спести средствата.



- Щом всичко е един ослепителен сюжет, значи ли това, че в Къщата ти не си показвала нито за минута същинското си лице?
- Да! Абсолютно. Моето същинско лице и същина са прекомерно скъпи, с цел да ги демонстрирам във формати, които фактически допускат всевъзможен тип изява, а не забравяй, че аз на първо място съм актьор. Да не се не помни и че природата ми е дала задоволително доста качества и ум, които да комбинирам в едно и да върша шоуто на даден формат, освен това за следващ път. Факт, който никой не може да отхвърли. А някои изобщо и сюжет нямаха. Абсолютни търтеи! Бяха пристигнали единствено да ядат и да пият, и да си кретат по кьошетата, а някой различен да им свърши работата. Е, свърших им работата! Напълних гърлото на всички куци коне вътре! Е, не ми дадоха премията, тъй като злобата няма измерение. Хора, които не са необятно скроени и не са над нещата, мъчно признават триумфа на някой, който е повече от тях. Но аз не се дразня. Напротив – признателна съм на всичко, тъй като надградих себе си от присъединяване си преди две години, научих се да се удрям, което не е по никакъв начин малко. Не научих безусловно нищо, а направих, каквото трябваше.
На мен хипотетични награди не са ми нужни
Не ми би трябвало „ Оскар”, „ Сезар” или „ Нобел”, с цел да знам коя съм, по какъв начин съм стигнала дотук, по какъв начин съм уредила живота си още преди 20 години и най-много това, че се гордея със себе си. Имам смелостта да се нарека същинска звезда, тъй като съм, и който желае да ми го признае – добре. Който не желае – отново вътрешно си го признава. Пожелавам триумф, здраве и попътен вятър безусловно на всички, признателна съм на феновете, на публиката, на народа и всички медии за поддръжката. Благодарна съм и на всички положителни или неприятни мнения за мен, тъй като тези хора също би трябвало да се хранят – аз помислих и за техния залък. Луна е основана и принадлежи на хората! Луна е човек, на който Господ е дал нещо, което би трябвало да раздава на хората, а не да пази за себе си. Ето това съм аз!

- Единственият човек в Къщата, в чието лице ти откри освен същински другар, само че и отличен пълководец, бе Мариела Нордел. Изненада ли те този общ език, който двете намерихте?
- Истината е, че нямах такава конфигурация, че ще станем близки с Мариела. Ние просто се привлякохме, като сродни души, Божа работа. С нея се оказа, че извънредно доста се допълваме. И това не беше сюжет. В нейно лице срещнах поддръжка, протекция – това е жена, която е извънредно интелигентна, мъдра, съумяла, уравновесена, доброжелателна. Истински човек! С Мариела мисля, че ще бъдем приятелки вечно.

- Много постоянно ти се допитваше до нея, с цел да намериш ориентир за личните си подходи и реакции.
- Точно по този начин. Мариела постоянно ми е давала верни препоръки. Винаги е мислела за мен – по какъв начин да ме отбрани от паразитите, от тези прислужници на дявола, от тия гневни кучета, които се нахвърлиха върху мен. Но аз трябваше да ги устоя, трябваше да ги разоблича пред хората. Затова и не пощадих физическото си тяло, което е цялото в синини. Дори през днешния ден ми завършиха експертизата от „ Съдебна медицина”. И тя е много обстоятелствена и на няколко страници. Направих това незабавно откакто излязох от шоуто. Но отново ще кажа – ние с екипа на „ Биг брадър” кореспондирахме и работихме извънредно сполучливо. Благодарна съм им за поканата, тъй като аз не съм се натискала да вземам участие в това шоу. Платиха ми парите, които желаех, влязох и помогнах.

- Когато приказвах с Мариела Нордел, тя показа, че от багажа й липсват молитвеник, Библия и маша за коса. При теб има ли подобен проблем?
- На мен в тази къща ми счупиха толкоз скъпи движимости. От първия ден непрестанно нахълтваха, даже и през нощта, без да се преценяват, въпреки да нямаха това право. Крадяха ми непрестанно нещата. Изобщо не знаех какво взимат, след това разбирах какво ми липсва. Непрекъснато ме тормозеха. Върху мен имаше оказан душевен, физически, прочувствен тормоз – всичко, което е отвън всевъзможни правила. Аз обаче го изтърпях, тъй като влизайки в това шоу, аз знаех какво ще се случи. Предварително бях наясно с това кой ще влиза, че аз ще съм основният воин и всичко ще се върти към мен. Познавах настройките от първия до последния ден. А това, към което съм имала някакви подозрения, е отпаднало, тъй като вътре всичко е толкоз предсказуемо, че не са ти нужни повече от 5 минути, с цел да схванеш какво ти се гласи за седмица напред. В моя случай не го разреших, тъй като аз пишех сюжета, аз направлявах нещата – всичко зависеше само и единствено от мен. Каквито и монтажи да са показани на феновете, ясно се вижда кой командва парада! Сложих шоуто в дребния си джоб!

- Вероятно занапред ще гледаш какво е предавано, само че има ли нещо, за което съжаляваш?
- Няма да виждам. Моята работа завърши и тя бе съвършено свършена. Това е една игра, шоу, в което съм единствено един актьор. Не скърбя за безусловно нищо – аз влязох с гръм и тропот и излязох по същия метод, и знам по какъв начин да управлявам и управлявам феновете. Все отново целият ми живот е минал в малкия екран, в концертни зали, измежду хората – а също и на улицата, в трамвая, в метрото, на всички места. Аз съм на всички места – и в самолета, и на опашките на най-евтините магазини, тъй като мен ме интересува житието и битието на българина. Аз съм българка и огромен родолюбец, и това е част от моята психика. И кьорав да си, и ням да си, отново ще схванеш каква психика и персона е Луна!

- Какво следва оттук насетне?
- Ако направя книга, това значи, че ставам като останалите, а Луна е без аналог. Луна е проводник на новото, на забавното, на провокативното. Сега чакам да получа предложение за филм, с цел да разпростра актьорските си качества. Продължавам, несъмнено, и с музикалните си планове, тъй като аз няма с кого да се състезавам. За мен няма конкуренция в България, с изключение на Лили Иванова! Стремежите ми са само и единствено в посока напряко и нагоре – към звездите. Защото на небето има доста звезди и единствено една Луна!

- Имаш ли още благосклонност към министър-председателя Бойко Борисов? При предишното си присъединяване във „ ВИП брадър” той получи даже предложение за брак от теб!
- Аз неслучайно си разреших да загатна неговото име. Всичко беше с голяма благосклонност към него. Дори в случай че щеш и с рекламна цел, тъй като когато го направих, беше избирателен интервал. Всичко беше с доста благо отношение, без никакви задни мисли. Естествено, че той ще би трябвало един ден да издигне моята кандидатура за президент, желае или не желае (смее се), само че на този стадий, преди да вляза в политиката, се удовлетворявам с песента „ Луна президент”. Това беше прелестен мой план с неповторим видеоклип, който цяла България знае. Клип, изработен напълно от младежите, тъй като аз се доверих на най-хубавите аниматори от ВИТИЗ, които работиха съгласно техния личен светоглед и чувство за мен. Аз просто продуцирах плана.

- Ще бъде в действителност доста забавно, в случай че Бойко Борисов разгласи сходна кандидатура, даже и с шеговита усмивка...
- Ако с екипа на „ Биг брадър” стигнахме до този свръхестествен, голям триумф, показа си с министър-председателя какъв тандем ще бъдем! Ние сме родени един за различен (смее се). Виждам, че множеството хора не са готови са това мое израстване, разликата и странностите в мен, само че те се схващат най-вече от интелигентните хора. Време е да стартираме да си използваме главите мъдро, да мислим малко повече, а не да чакаме като търтеи цялостен живот. Пожелавам триумф на всички – и преди, и след мен, само че да не забравяме, че на небето има доста звезди, и единствено една Луна – и това съм аз. Пазете я! Почитайте я! Признавайте й триумфите! И я обичайте, тъй като тя доста ви обича.

Едно изявление на Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР