Луна я хванаха лудите за пореден път, като този път

...
Луна я хванаха лудите за пореден път, като този път
Коментари Харесай

Луна побесня, натири младото гадже

Луна я хванаха лудите за следващ път, като този път яхна метлата поради младото си гадже, което настървено популяризираше в последните два месеца. Фолк ветеранката в този момент е взела решението да натири любовника си качествено. Най-напред тя съобщи, че ще изтрие фрагментите с негово присъединяване в последния й видеоклип "Всички на крайници ".

Блатният плъх се връща там от където е пристигнал, това припомня за паметния филм със съгражданина, комшия и другар на Луна, Тодор Колев ”Господин за един ден”. И преди да изгрее “звездата” на пристрастеният и към хазарта клоун от Русе тя залезе, пишат от LifeOnline.bg. Остава му единствената опция да бъде настанен в нарко комуна за лекуване, разкрива източник до русокосата хала пред уеб страницата.

Охранителят на Луна - както беше прочут още младокът, ще бъде навън от всички планове снимани до момента с него, в това число и от “Всички На Крака”! Оказва се, че Горан е мамил изпълнителката дълго време. Тя желала да му помогне, само че по този начин и не могла да се пребори с пристрастяванията му.

„ Когато тъмната страна излезе на яве настава крахът, урокът от горчивия опит е назидателен, по тази причина апела ми към младежите е да осъзнаят своята уникалност и да не протягат ръка към избори, които водят към задънени улици! Пътя назад е жертван! Ценете живота си, на вас и на другите, тъй като е От Бога даден! “, поучава младите си почитатели Луна.

Преди да срещне Луна, Горан се издържал с обири и сводничество. Не му била непозната и мъжката проституция, само че защото от опиатите не вдигал самолета нормално играел женската роля в хомо актовете против пари, разясняват в средите. В желанието си да му помогне, Луна по всякакъв начин се опитвала да го промени. Сменя черните му облекла с бели, дава му всевъзможни шансове, жилище, сигурност, само че явно Горан не е желал да се промени, по този мотив тя споделя: „ Президентът подава ръка на търтеи, пропаднали и подвластни! Луна Президент е единственото избавление за обърканите души, стигнали в задънените улици на “новите магистрали”, на едно банкрутирало общество! “.

Говори се, че Горан се залепил за певицата откакто дълго време й досаждал по телефона, тя го поканила за клип и по този начин припламнали възприятията. В началото той бил занимателен и забавен, по-късно обаче Луна почнала да получава предизвестия от всякъде за същинското лице на обичания си, и въпреки всичко не й се вярвало. В последна сметка всичко се оказало истина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР