Луна в Близнаци - Един добър ден за комуникативните и

...
Луна в Близнаци - Един добър ден за комуникативните и
Коментари Харесай

Денят носи в себе си силна енергия

Луна в Близнаци - Един добър ден за отзивчивите и мобилни хора. Днешният ден ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS-и, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване, за вървене на посетители.

Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Уязвими са нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете.

15 лунен ден продължава до 17:11ч. Денят носи в себе си мощна сила. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва. Нужна е повече нерешителност във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно успокоение и също обръщайте внимание на близките. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден. Лош знак е да възникне спор през днешния ден. Пазете се да не бъдете излъгани. Има заплаха да се поддадате на нездравословни въздействия - ставате елементарно податливи на непознати внушения и нежелателни въздействия. Съдбата може да ви изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Болестите, зародили в този момент не са рискови. Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Колкото е удобно времето, толкоз и рисково е. Ако прекарате този ден в бездейност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не употребяват мощният поток на пълнолунието за промяна на своите негативни качества в позитивни, губят връзка с вътрешното си Аз.

В 17:48 ч. настава пълнолунието. По това време хората са във физически напредък, само че с прочувствена затормозеност. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие и дискомфорт. Творческите хора получават прилив на ентусиазъм. В този интервал не вземайте съществени решения.

16 лунен ден стартира от 17:11ч. и продължава до 18:05ч на идващия ден – Ден на естетика и равновесие сред физическите и тънките тела. При всевъзможни обстановки е належащо да се съблюдава успокоение и улегналост. Старайте се да не проявявате неодобрение. Крещенето и отрицателните страсти ще се отразят зле върху здравето. Не би трябвало да се демонстрира интензивност, само че и със скръстени ръце не трябва да се стои. Във всичко е належащо да се съблюдава златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа правдивост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Не бива да осъждаме никой. Добре е за усамотение. Препоръчва се да се посети черква, да се прочетат Киприяновите молебствия за здраве и против вълшебства и отнемане, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. В любовта следва да се демонстрира невзискателност в възприятията. Ден за приемане на хубостта под всяка форма. Усилва се аурата при болшинството от хората, по тази причина духовните и креативните хора могат да проявят своите качества на най-високо ниво. Да не се гладува, само че и да се преяжда не е добре.

Отношения – Време за стоене вкъщи. Най-спокойният интервал в фамилните връзки. Всички усещат енергиен спад. След напрежението, най-сетне се появява опция за спокоен отдих.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Много нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички сходни срещи приключват с някакви неприятности най-вече със здравето. Въобще всевъзможни интимни случки са неприемливи в този интервал.

Подстрижка – Целия ден е неподходящо за подкастряне. Може да боядисвате косата с натурални оцветители в тъмни тонове за вътрешна стабилизация.

Покупки – След 17:11ч. е неподходящо за всевъзможни покупки. Няма да забележете нещо значимо, някой прикрит недостатък по отношение на покупката и след това може да съжалявате, че сте я купили. 16-ти лунен ден – знак: Гълъб, пеперуда - Родените през

16-ти лунен ден имат високо духовно равнище, защото са много способни, миролюбиви и скромни. Опитват се да не съдят никого, не завиждат и елементарно простят грешките на другите. От тях може да се получат положителни юристи, психолози, свещеници, лекари и лечители. Опитват се да живеят в естетика със света.

Имат положително развито въображение. По природа са романтици, мечтатели и идеалисти. Трябва да наблюдават за своите мисли и страсти, с цел да не би неумишлено да ги материализират в яд или меланхолия. Обичат облекла в ярък цвят и са склонни да носят всичко синьо, бяло и сребристо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР