Луна не е завършила средното си образование и на практика

...
Луна не е завършила средното си образование и на практика
Коментари Харесай

Луна е без диплома за средно

Луна не е приключила междинното си обучение и на процедура няма тапия. Изпълнителката на ретро шлагера Искам го - притискам го била цялостна отличничка, само че някои правила в междинното професионално учебно заведение в Шумен по никакъв начин не допадали на буйния ѝ характер.

Езиците ѝ се отдавали елементарно, дребната Луна с изключение на съветския, навлязла бързо и в дебрите на британския език, което ѝ пособие да е в час със западните шлагери, само че не и със дилемите по алгебра.

„ Единствено в Математическата гимназия в града ни имаше Музикална паралелка, за това избрах да изучавам там, само че нямах късмет да изкарам нещата до край – огнен характер, същински Овен. В по-горните класове започнахме да вървим на бригади и да ни заплащат за направения труд. Това ме демотивира и повече не ми се ходеше на училище”, връща лентата на спомените Луна.

Така известната шуменка почнала да работи каквото и падне на разположение. Едва на 15 години пеела в разнообразни заведения край морето и даже криела същинската си възраст, тъй като по времето на соца било закононарушение деца под 18 години да упражняват физически труд.

На 17 се преместила да живее в София и почнала работа ката секретарка в неголяма компания. Освен да прави кафе на шефа си, в отговорностите на Луна влизало и пазаруването на вестници, написа седмичник. Прелиствайки ги, един път попаднала на публикация: „ Оркестър търси певица с подготвен репертоар”.

Без да губи време, набрала телефонния номер и се явила на кастинг. Одобрили я и участията ѝ по разнообразни заведения в страната не закъснели. През 90-те се озовала на гурбет в Швейцария, където пеела в сръбското заведение Гордония, дружно с Драгана Миркович. Там нашенката разширила репертоара си със сръбски, италиански, британски и немски шлагери, които извършва и през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР