"Луна, моля те, Луна. Една усмивка за мама. Добре де,

...
"Луна, моля те, Луна. Една усмивка за мама. Добре де,
Коментари Харесай

Крис Тейгън с очарователни снимки на децата в Instagram

"Луна, апелирам те, Луна. Една усмивка за мама. Добре де, не е нужно. Не слушай хората, които ти споделят да се усмихнеш. Ок, както и да е. Може би една усмивка? ". Това написа Крис Тейгън в Instagram, където разгласява очарователна фотография със своите деца. Не нея дъщеричката й гледа много съществено и по всичко проличава, че няма желание да се усмихне на камерата.

Качвайки фотоса, Тейгън за следващ път сподели какъв брой щастлива майка е. На него тя наподобява ужасно с черно-бяла рокля и държи по-малкото си дете на ръце. Момиченцето й е седнало встрани и като че ли е ядосано за нещо.

Тази седмица Крис сподели по-отблизо 3-месечното си момченце на почитателите като разгласява видео, на което двамата се забавляват - тя го държи и закааа по ушите, а той се смее.

През последните две седмици Криси Тейгън и мъжът й Джон Леджънт бяха на отмора с децата на остров Бали. Освен хубавите фамилни моменти, двамата усетиха трусът от над 6 по салата на Рихтер, който разтресе Индонезия. За да не изневери на себе си, младата майка разгласява серия от постове, отдадени на естественото събитие и това, че всички са добре.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Insagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР