LUMMA Design стана една от първите тунинг компании, които предлагат пакет

...
LUMMA Design стана една от първите тунинг
компании, които предлагат пакет
Коментари Харесай

LUMMA Design с впечатляваща доработка на Range Rover Velar

LUMMA Design стана една от първите тунинг компании, които оферират пакет за доработка на напълно новия Range Rover Velar, в който са включени специфичен CLR GT екстериорен wide body пакет, нови 22- и 23-цолови алуминиеви джанти, карбонови апликации и други.

От LUMMA Design споделят също по този начин, че в момента компанията работи по напълно нова активна изпускателна система за Velar, както и с доработка на задвижващите агрегати за нарастване в максималната мощност.

CLR GT пакетът на LUMMA Design прибавя 10 сантиметра към общата широчина на Range Rover Velar, което придава на първокласния автомобил още по-внушително лъчение. Автомобилът получава също по този начин и напълно нова предна броня с интегриран спойлер, задна престилка с вграден дифузьор, нов заден спойлер и други.

За интериора на Range Rover Velar, от LUMMA Design предлагат карбонов комплект, в който са включени украшения за панелите на вратите, предното тало и средната конзола, а приложения от въглеродни нишки могат да бъдат открити и по аеродинамичните детайли, предната решетка и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР