Луксозното обзавеждане в обявени за продажба апартаменти и студиа по

...
Луксозното обзавеждане в обявени за продажба апартаменти и студиа по
Коментари Харесай

Шири се нова измама с продажба на имоти с лукс обзавеждане

Луксозното обзавеждане в оповестени за продажба жилища и студиа по морето постоянно прикрива съществени недостатъци в парцела. Обикновено в такива случаи брокери упорстват договорката да стане във допустимо най-кратък период. Така се притъпява вниманието на купувача до момента в който той към момента е зависим на позитивните си първични усещания, написа „ Телеграф “.

Козметични поправки на ваканционните жилища директно преди изваждането им на пазара също заблуждават неопитните купувачи.

Бляскавото обзавеждане от А до Я с модерната кухня с две печки и огромен ледник, шкафове, автоматизирана пералня, мека мебел, спални и холни гарнитури, трапезария със стилни маса и столове чак до пералня и прахосмукачка и други дребни детайлности са в положение да вземат акъла на купувача и той да пожелае точно този апартамент.

Подобни способи за привличане на клиенти са процедура в покупко-продажбите по Черноморието, където има огромно предложение на студия и жилища не постоянно в здания с обезпечено качествено строителство.

Често водопроводната и канализационна система на постройката изисква изпомпване на отпадъчната вода към канализационния колектор на селището. На поради сезонния темперамент на прилагане на морските курорти помпите, които са на ток, за пестенето му се включват чак през юни.

В комбиниране с неприятната изолираност това води до наводнение на парцелите и нужда от поправки преди лятото, с цел да могат да се употребяват.

Когато клиентът се хване на усъвършенстваната визия на парцела и се обади на брокера, че ще го купи, той го довършва с към този момент изпитани трикове.

Първият е, е апартаментът към този момент е съвсем нает за цялото лято за еди-колко си хиляди лв. и неговият притежател е пред подписването на контракт с наемателя. Затова незабавно, още на другия ден сутринта би трябвало да се внесат 1000-2000 евро предплата, с цел да е сигурен задължението за договорката.

След като се внесе сумата, се праща предварителният контракт с уговорките. Вече няма път обратно, а самата договорка е след няколко дни, едвам се извадят документите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР