Луксозното издание разказва нови истински истории за познати и непознати

...
Луксозното издание разказва нови истински истории за познати и непознати
Коментари Харесай

Илюстрираните 100 Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2 – за сбъднатите приказки

Луксозното издание споделя нови същински истории за познати и непознати девойки бунтарки.
Какво е общото сред Мери Шели, Нефертити, Вивиан Майер, Одри Хепбърн, Мата Хари и всяко момиче по света? Че имат правото да бъдат всичко, което си изискат!
„ Истории за лека нощ за девойки бунтарки 2 ” – продължението на сензационния бестселър на „ New York Times ” от Елена Фавили и Франческа Кавало – се появява на българския пазар с нови 100 истории, които към този момент въодушевиха девойките по целия свят да мечтаят повече, да се стремят все по-нагоре и да се борят с все мощ.
Втората част от книгата, преведена на повече от четиридесет езика, включва разкази, събрани от целия свят – за напълно женския отряд против бракониери в Южна Африка, за азиатско-американската пожарникарка, за ирландката, която си построила аероплан и летяла с него – и демонстрира, че приказките могат да се сбъдват.
В „ Истории за лека нощ за девойки бунтарки 2 ” ще откриете портретите на кралици и активистки, астронавтки и изобретателки, фотографки и писателки, спортистки и музикантки – всички до една с удивителни ориси, които демонстрират, че няма нищо невероятно. Всичко, което те имат да кажат, е доста простичко, само че е нещо, което постоянно забравяме и имаме потребност да си припомняме, а точно:
„ Мили девойки бунтарки, не забравяйте:
ВИЕ сте обещанието,
Вие сте силата,
Не отстъпвайте и всички ще се движим напред. ”
Защото единствено най-смелите могат да трансформират света.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР