Луксозната верига Hyatt официално отвори първия си хотел в България

...
Луксозната верига Hyatt официално отвори първия си хотел в България
Коментари Харесай

Луксозната верига Hyatt откри първия си хотел в България след близо година забавяне

Луксозната верига Hyatt публично отвори първия си хотел в България близо година по-късно от първичните проекти на компанията. Новият Hyatt Regency Sofia се намира до паметника " Васил Левски " в столицата на мястото на бившето кино " Сердика ".

" Радваме се да обявим откриването на нашия първи хотел Hyatt в красивата София ", показва Лоран Шодер, който е общоприет управител на софийския хотел.

" Централното разположение на хотела е идеално за пътуващите за бизнес или отмора, които желаят да прегледат този незабравим град и да се срещнат с неговата жива просвета и богата история ", прибавя той.

Хотелът разполага със 183 стаи за посетители, в това число и с 22 жилището, в които влиза и президентски подобен. Заедно с това там се обитава италианския ресторант The Revolutionary Dining Room & Bar, като и с бар на покрива на постройката.
 Hyatt отваря първия си хотел в България през септември
Луксозната верига Hyatt отваря първия си хотел в България през септември

След като на няколко пъти откриването му беше отлагано

Hyatt Regency Sofia има и 10 многофункционални зали с обща повърхност от 1468 квадратни метра, в това число и с бална зала с повърхност от 533 квадратни метра. Тя носи името " Васил Левски " и една от най-големите такива в столицата.

През лятото на 2018 година стана ясно, че веригата Hyatt ще стъпи на българския пазар. Тогава беше оповестено, че обектът в София ще проработи до края на 2019 година. Строителството обаче беше забавено поради археологически находки, открити под постройката.

В района Hyatt има още обекти в Армения, Гърция, Русия, Турция и Украйна. Цялата група има портфолио от 900 хотелски, all-inclusive и уелнес курортни парцела в 65 страни на шест континента.
 Hyatt и Grand Hotel Millennium няма да отворят порти тази пролет поради епидемията
Два нови 5-звездни хотела в София няма да отворят порти поради епидемията

Три обекта с общо 1070 стаи няма да проработят поради COVID-19
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР