Луксозната британска гама гарантира безконтактни продажби и сервиз, предпазвайки максимално своите клиенти в

...
Луксозната британска гама гарантира
безконтактни продажби и сервиз,
предпазвайки максимално своите клиенти
в
Коментари Харесай

Безплатна услуга Door-to-door от Jaguar Land Rover в България

Луксозната английска гама гарантира безконтактни продажби и сервиз, предпазвайки оптимално своите клиенти в изискванията на пандемия и извънредно положение

В обстановката на изключително състояние все повече автомобилни вносители и оторизирани сервизи стартират да предлагат и създават за своите клиенти редица отдалечени услуги. Дълго време притежателите на автомобили са били обвързани с хартиени носители като единствена система за водене на записи по отношение на сервизното обслужване на автомобила, както и от нуждата от посещение на място за осъществяване на редовните механически поддръжки. Онлайн историята на сервизното обслужване, както и опцията за дистационни сервизни услуги, предлагани от Jaguar Land Rover, променят всичко това.

Bcичĸи мoдeли нa Lаnd Rоvеr и Јаguаr ce пpeдлaгaт в Бългapия c eĸcĸлyзивнa пeтгoдишнa гapaнция. B дoпълнeниe ce пpeдлaгa пaĸeтът Рrеmіum Ѕеrvісе, вĸлючвaщ двe изĸлючитeлнo вaжни зa cпoĸoйнaтa eĸcплoaтaция нa aвтoмoбилитe ycлyги. Блaгoдapeниe нa Еurоре Аѕѕіѕtаnсе, пpи пpoблeм нa пътя, coбcтвeниĸът мoжe дa paзчитa нa 36 мeceцa бeзплaтнa пътнa пoмoщ дo гapaнциoннитe cepвизи нa мapĸитe в цялa Eвpoпa. Caмo зa Бългapия e вaлиднa и ycлyгa Dооr tо Dооr (oт вpaтa дo вpaтa). Собствениците на Jaguar или Land Rover могат да се възползват по всяко време от услугата в удобството на своя дом, като всичко, което се изисква е едно телефонно позвъняване на номера, изписан в членската им карта. Компанията предлага и интегрирана система за запазване на час за сервиз напълно онлайн. След подадена поръчка премиум автомобилът се взима от посочен адрес, откъдето бива откаран в оторизиран сервиз на Jaguar Land Rover. Експерти от компанията обслужват автомобила, дезинфекцират го след извършените технически действия и го връщат отново на посоченото място.

Предприети са ограничения и за всеки един, който желае да закупи нов автомобил. В текущата обстановка търговците на Jaguar Land Rover са на непрекъснато разположение на клиентите благодарение на видео връзка, телефонен диалог или посредством онлайн приложенията за връзка. Потребителите могат да огледат автомобила в действително време в комфорта на техния дом, да получат информация и характеристики за модела, както и да заявят желанието си за тест драйв директно от вкъщи или офиса им. Автомобилът ще бъде придвижен до удобно за тях място, както и предварително дезинфекциран. Чрез тази услуга всеки един модел от английската първокласна гама автомобили ще доближи по комфортен и безопасен метод до клиента, който ще може да се увери в неоспоримите му качества.

Мисията `Дестинация Нула` е част от ангажимента на компанията Jaguar Land Rover да направи живота на цялото общество по-безопасен и здравословен, а околната среда по-чиста. Поради тази причина всеки автомобил бива дезинфекциран преди и след сервиз и тестово шофиране. Дилърствата на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас също биват третирани с дезинфекционни препрати, както и експонатите. Клиентите, които предпочетат да дойдат на място, разполагат с дезинфектанти и почистващи средства, както и бива осигурено комфортно разстояние сред тях и служителите, което да им осигури безопасна и удобна среда на място.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР