Луксозна компания, предлагаща различна гама от продукти – от сватбени

...
Луксозна компания, предлагаща различна гама от продукти – от сватбени
Коментари Харесай

„Поднесени извинения“: Стотици ягодови торти за Коледа пристигат преобърнати до клиенти в Япония

Луксозна компания, предлагаща друга гама от артикули – от сватбени торти и електроника до принадлежности за хранене, се извини на стотици свои клиенти, на които достави поръчаните коледни торти преобърнати в кутиите.

Над 800 от към 2900 ягодови торти, доставени в навечерието на Коледа, били развалени при идването им, което провокира бурна реакция в обществените мрежи, споделя Би Би Си.

Компанията Takashimaya разяснява, че е " изневерила на упованията на мнозина " и поема отговорност за случилото се.

За приготвянето бяха употребявани 720 яйца, 300 жълтъка, 30 кг захар, 33 кг брашно и 220 кг пресни ягоди

Старшият ръководещ шеф Казухиса Йокояма се поклони надълбоко на конференция в Токио в израз на разкайване.

Стана ясно, че тортите били направени и замразени от сладкарската компания Win's Ark в град Сайтама. А компания Yamato Transport била ангажирана с доставките.

Снимки: X/Twitter

Вътрешно следствие обаче не съумява да откри за какво тортите са пристигнали в разнообразни стадии от своето раздробяване.

Само към 1% от популацията на Япония са християни, само че мнозина японци честват Коледа, като си разменят дарове и споделят празнични ястия с близки.

Снимки: X/Twitter

Всички отдели на медийната група се състезаваха между тях в конкурс за най-красива коледна торта

Цветовете на тортата - алено и бяло, символизират коледния дух. Освен сладкиши японците си сервират и пържено пиле на KFC за празника.

Снимки: X/Twitter

Потребител на мрежата X разяснява, че тортата е пристигнала в насипно положение, за което имало опит да бъде замаскирано с плодове и шоколадови пръчици. До момента обявата е събрала над 16 милиона гледания.

Снимки: X/Twitter

„ В бъдеще ще засилим връзките си с нашите бизнес сътрудници, с цел да подобрим нашата система за ръководство и да предотвратим това да се случи още веднъж “, сподели господин Йокояма.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР