Луксозна къща се появи на покрива на жилищна сграда в

...
Луксозна къща се появи на покрива на жилищна сграда в
Коментари Харесай

Лукс къща се появи на покрива на блок в „Лозенец”

Луксозна къща се появи на покрива на жилищна постройка в столичния квартал "Лозенец ". Постройката, която се намира на ул. "Минзухар ", има покривно озеленяване, двор, както и асансьор. Собственичката е доктор, който е наследил парцела. Къщата е направена като вила, с озеленяване, климатици, слънчеви панели, има даже и дръвчета.

„ Това е стая, не е къща. Има и камина, която не се употребява. Наследила съм го от брат ми и шурей ми. Сигурно има разрешителни. Не мисля, че се надвишава височината на блока, който би трябвало да бъде ", сподели собственичката, представена от Нова Телевизия.

„ Нямаме документи за такова нещо. Има си постройка, утвърдена с плосък покрив. Обаче по този начин като гледаме не е изключително плосък. Няма значение кой е притежателят. При всички положения това са общи елементи. Това нещо съществува от преди 2012 година Сигнал и тъжба за това нещо не е записана. Няма по какъв начин да одобрим нещо, за което нямаме сигнал. Както виждате от улицата не го вижда човек. Има покривно озеленяване. Интелигентно е направено, само че това не го прави законно”, сподели кметът на регион „ Лозенец” Любомир Дреков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР