Луксозен спа комплекс в бившия дом на капитан сър Том

...
Луксозен спа комплекс в бившия дом на капитан сър Том
Коментари Харесай

СПА центърът на дъщерята на капитан Том Мур остава черупка, докато унизителното разрушаване продължава

Луксозен спа комплекс в някогашния дом на капитан сър Том Мур се съблича назад до черупка, до момента в който унизителното разрушение продължава.

Остават единствено дни до крайния период 7 февруари, служащите събарят постройката, плочка по плочка и тухла по тухла. Персоналът дойде, с цел да стартира разрушаването предишния вторник, откакто инспекторите по планирането взеха решение, че е издигнат нелегално.

Семейството на капитан Том беше подложено на рецензии, когато построиха спа центъра в къщата за £1,2 милиона в Марстън Морейн, Бедфордшър, през 2021 година Първоначално замислена като център за фондация „ Капитан Том “ – която започва след фондацията на ветерани гибел по-рано същата година - госпожа Инграм-Мур по-късно подаде ретроспективно позволение за обмисляне, откакто беше издигнат с басейн, спа център и съблекални.

Разрешението за градеж беше отхвърлено по-рано тази година, само че разрушаването беше отсрочено, до момента в който фамилията апелира. По време на процеса по обжалване юристът на семейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР