Луксозен пентахаус на покрива на най-високата сграда в Монако –

...
Луксозен пентахаус на покрива на най-високата сграда в Монако –
Коментари Харесай

Отдадоха под наем най-скъпото жилище в света

Луксозен пентахаус на покрива на най-високата постройка в Монако – Odeon, е бил нает за няколко месеца. Имотът е ситуиран на три равнища и е с разгъната застроена повърхност от 3500 кв.м и 1500 кв.м тераса. На разположение на наемателя са безчет спални и бани, вътрешен басейн, кинозала и стъклена сауна с аспект към Монако. Цената на парцела е 300 млн. EUR. Не е чудно, че при такава цена, той е запустял от построяването на постройката през 2015 година

Сделката за наем е доказана от притежателя на постройката – групата Marzocco, само че месечната лихва не се упоменава. „ По аргументи свързани с професионалната загадка и традициите на княжеството, компанията не има намерение да огласява конфиденциална информация, касаеща размера на наема”, оповестяват от организацията, през която парцелът се отдава чартърен.

Според анализатори, при междинна наемна цена от 100-120 EUR/кв.м в небостъргача Odeon, месечната лихва на въпросния парцел надали надвишава 350 000 EUR. Източници на изданието Nice-Matin обаче показват различен наем – 600 000 EUR на месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР