Луксозен комплекс ще бъде изграден в Колобжег – туристическата столица

...
Луксозен комплекс ще бъде изграден в Колобжег – туристическата столица
Коментари Харесай

Тук доходността ще е над 6%

Луксозен комплекс ще бъде построен в Колобжег – туристическата столица на Полша. Намира се на брега на Балтийско море. Гарантираната рентабилност е най-малко 6%, споделят вложителите. Baltic Wave ще разполага с 468 жилището под формата на кондоминиуми. Уникалното на комплекса е неговото местонахождение, актуалните архитектурни решения и удобствата, които покачват евентуалното му отдаване чартърен. Фазата на препродажбите към този момент е почнала.

Инвеститорите на Baltic Wave считат, че комплексът ще притегли както локални, по този начин и задгранични вложители. Основната постройка е 14-етажна. Големината на предлаганите 468 жилището са с повърхност сред 29 и 130 кв.м. Цената на квадратен метър стартира от 2900 EUR и доближава 5100 EUR. Строителят дава обещание рентабилност най-малко 6%. Изграждането на Baltic Wave стартира през септември 2019 година и се чака да завърши в края на 2021 година Общата повърхност на имота, върху който се строи, е 6762 кв.м. Разположен е на 200 метра от плажа.

На разположение на бъдещите притежатели и посетители на комплекса са открит басейн на покрива на постройката, закрит басейн, първокласен SPA и медицински център, физиотерапевтични услуги, бар, кафене с панорамна панорама, заведения за хранене, конферентна зала и бизнес център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР