Луксозен апартамент в най-високата жилищна сграда в Ню Йорк най-накрая

...
Луксозен апартамент в най-високата жилищна сграда в Ню Йорк най-накрая
Коментари Харесай

Имотът в Ню Йорк, който никой не искаше, преди да бъде разделен на две и намален с $21 милиона

Луксозен апартамент в най-високата жилищна постройка в Ню Йорк най-сетне откри своя покупател, след повече от две години на пазара. За да му откри нов притежател, продавачът обаче е трябвало да раздели парцела на 2 обособени елементи и понижи цената му с $21 милиона, написа Business Insider.

Досегашният притежател е бил заставен да раздели жилището, който се намира на 95-ия етаж и има 360-градусова панорама към Сентръл парк, на две обособени жилища през декември предходната година. Сградата се намира на " Парк авеня " 432 в американския мегаполис.

След като етажът е бил преустроен на два обособени тристайни жилището на цени $41,25 милиона и $40,75 милиона, те са продадени на много по-ниска стойност - надлежно $30,7 милиона и $30,2 милиона в края на предходната година.

Разделянето на първокласното жилище е образец за наклонността, която наложи по-стилни и скъпи мезонети да се бъдат разполагани на по-малка повърхност, с цел да могат да бъдат продадени.

През 2016 година апартаментът на последния 96-и етаж в същата постройка е бил платен от саудитския милиардер Фааз Алхокеър за $87,7 милиона.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР