Лукс сред природата: Панчарево се разраства с нов комплекс от

...
Лукс сред природата: Панчарево се разраства с нов комплекс от
Коментари Харесай

Вечерни новини: Панчарево се разраства; Мегапроект за соларна централа в Струмяни

Лукс измежду природата: Панчарево се разраства с нов комплекс от къщи
Интересът на купувачите към къщи наоколо до огромните градове не стопира да пораства. Вследствие на това вложителите не изпускат всяка опция за строителство на сходен вид комплекси.
Братя Вълневи създават мегапроект за индустриална зона и ФЕЦ в Струмяни
Базираната в Чикаго AmeriFreight Holding, благосъстоятелност на братята Павел и Румен Вълневи, възнамерява инвестиция в промишлен парк и фотоволтаична електроцентрала в село Струмяни. Новината заяви локалният вестник " Струма ".
Място за огромни сърца: Пространството на обществените бизнесмени
Социалното предприемачество е онази икономическа интензивност, която съчетава нюхът за бизнес със обществена задача. Умело реализиран баланс сред обществени и стопански цели. To е напълно в интерес на чиновниците и се устоя независимо от активността, която развива.
ГБС е определен за главен строител на Вертикалния газов кулоар
„ Булгартрансгаз “ избра фирмите, които да изпълнят плана за разширение на потенциалите в газовите връзки с Гърция и Румъния. Това са „ Главболгарстрой “ и интернационалният му сътрудник HILL International, които ще работят по трасето Кулата – Сидирокастро и Негру Вода – Кардам, две от обособените позиции в публичната поръчка за Вертикалния газов кулоар.
Преди хазартните промени: Българският рекламен пазар пораства по-бързо от международния
През 2023 година българският рекламен пазар е повишен със 7.5% до 612.1 млн. лв. чист размер. Този ритъм е по-бърз от международния, показват от Българската асоциация на информационните компании (БАКА) в собствен разбор на пазара.
Столична община е подготвена на крайни дейности против „ Витоша Ски “
За да бъде притежателят на лифтовете в София „ по-кооперативен “, Столична община е подготвена да предприеме крути ограничения. Това включва унищожаване на Княжевския въжен превоз, който от години не работи, защото е рисков, тъй че компанията притежател „ Витоша Ски “ да бъде принудена да възвърне работата на другите два лифта – Симеоновския и Драгалевския.
„ Кръстникът “ на AI направи мрачни прогнози за работните места
Професор Джефри Хинтън – компютърният академик, считан за „ кръстник “ на изкуствения разсъдък – е обезпокоен, че AI ще размени доста от елементарните работни места. По тази причина, споделя той, има потребност от въвеждане на повсеместен базов приход.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР