Лукаку: Бих се радвал да заиграя в Серия АНападателят на

...
Лукаку: Бих се радвал да заиграя в Серия АНападателят на
Коментари Харесай

Лукаку: Бих се радвал да заиграя в Серия А

Лукаку: Бих се радвал да заиграя в Серия А
Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку изненадващо съобщи, че би желал да играе в Серия А един ден. Според белгийския национал Ювентус е един от трите най-хубави клуба е Европа и всяка година става все по-добър. Белгиецът показа за италианското издание Gazzeta dello Sport, че не изключва опцията да премине в отбор от Серия А.

,,Защо не? Надявам се да се случи “, съобщи той.,,Юве имат превъзходен план, всяка година стават все по-силен тим. Без подозрение те са един от трите най-хубави клуба в Европа сега. Разполагат с отличен треньор и изключителни играчи на всяка една позиция на терена “, не спести похвалите си Лукаку.,,Кристиано Роналдо е най-хубавият, само че не трябва да подценяваме и Пауло Дибала, който също се показва впечатляващо. Какво да кажем за Дъглас Коста? Той е превъзходна покупка, кариерата му дотук демонстрира какъв брой добър футболист е и по какъв начин умее да прави разликата в мачовете “, приключи офанзивният състезател.

25-годишният футболист е в поредност от шест поредни мача без маркиран гол за Юнайтед и се надява да прекъсне отрицателната си поредност в дербито против Челси след интернационалната пауза. Националният тим на Белгия реализира втора победа в шампионата Лига на нациите след сложен триумф над Швейцария с 2:1, като Лукаку означи и двете попадения при триумфа. Следващият им дуел е другарска среща с отбора на Холандия във вторник, който записа типичен триумф над Германия с 3:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР