Лука Пуй победи с 6:3, 3:6, 6:3 Карен Хачанов и

...
Лука Пуй победи с 6:3, 3:6, 6:3 Карен Хачанов и
Коментари Харесай

Пуй взе реванш от Хачанов и продължава в Дубай

Лука Пуй победи с 6:3, 3:6, 6:3 Карен Хачанов и освен се класира на четвъртфиналите на шампионата в Дубай, а и взе реванш против руснака за загубата на финала в Марсилия през уикенда. Следващият противник на французина ще бъде японецът Юичи Сугита, който надделя германеца Ян-Ленард Щруф със 7:6(4), 6:4.

"Знаех какъв брой мъчно ще бъде против Хачанов. Той завоюва единствено три точки повече от мен в на финала в Марсилия, тъй че бях наясно, че още веднъж ще изиграем оспорван мач. Трябваше да покажа най-хубавото от себе си и съумях. Радвам се, че си отмъстих ", сподели Пуй след края на мача.

Пуй, подложен под номер две в схемата, изпрати седем аса в полето на Хачанов и направи три пробива, с цел да приключи мача след час и 39 минути на корта.

Французинът е и най-високопоставен в Дубай, откакто Григор Димитров отпадна по-рано през седмицата.

В същото време Стефанос Циципас стигна до топ 8 след поврат с 4:6, 6:3, 6:4 над Филип Колшрайбер. Той чака спечелилият от мача сред Робин Хаасе и Малек Джазири.

Сърбинът Филип Краинович също е на четвъртфинал след 7:6(2), 6:4 над Маркос Багдатис. Негов идващ противник е руснакът Евгени Донской, който се оправи изрично с 6:1, 6:1 с Дамир Джумхур.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР