Луиза Григорова показа как може да се забавлява в условията

...
Луиза Григорова показа как може да се забавлява в условията
Коментари Харесай

Луиза Григорова показа доведения си син

Луиза Григорова сподели по какъв начин може да се забавлява в изискванията на пандемия. Преди няколко дни тя спретна кейкчета за рождения ден на мъжа си Мартин Макариев, а през вчерашния ден провежда и десетия рожден ден на неговия наследник Боби. „ Вкъщи празненствата не стопират и през днешния ден Боби става на цели 10! Беше ни доста обезпокоеното по какъв начин ще създадем рождения му ден паметен, когато би трябвало си бъдем изолирани у дома, само че всичко на този свят става с обич и Боби сподели: “Това е най-хубавият ми рожден ден!

Не бих го заменил с никой различен!”...а ние просто замлъкнахме. Децата са по-мъдри от нас”, написа в инстаграм актрисата. Hotnews.bg напомня, че Макариев има едни брак зад тила си, а някогашната му Кремена също работи в киното. С просто око се вижда, че дребният наподобява едно към едно на татко си. "Една от аргументите заради, които хората се разделят е, че доста бързат. Бързат да се женят, бързат да вършат деца. Ние с Мартин не отлагаме нищо, просто сега имаме доста хрумвания, цели и стремежи, и по тази причина сме оставили децата обратно.

Аз се усещам още задоволително млада, нямам краен период, а Марто към този момент има едно дете и той също много- доста не бърза. Аз се разбирам добре със сина му, влязох в живота му, когато беше на 4, гладко и деликатно, аз не мога елементарно да поддържам връзка с деца. Постарах се да схвана кои неща харесва, с цел да може да види в мен другар и съм се държала с него като огромен човек постоянно, в никакъв случай менторски или като майка. Аз не съм желала в никакъв случай да му бъда майка, дори когато негови връстници му кажат: "Каква ти е тая, не ти е майка " и той не знае какво да им каже, незабавно се въвличам и им давам отговор: "Аз съм най-хубавия му другар ".

Надпреварата с някогашната му би била изява на ниска интелигенция за мен. Моите родители са разведени, и до ден сегашен са си най-хубави другари. Те имат нови фамилии, имам прелестни брат и сестра ", разяснява преди време връзките в фамилията Луиза. Боби бе шафер на сватбата й с Макариев преди по-малко от три години.

фотография:инстаграм луиза григорова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР