Луиза Григорова кара тежка бременност. Колкото повече наближава денят, в

...
Луиза Григорова кара тежка бременност. Колкото повече наближава денят, в
Коментари Харесай

Луиза Григорова под домашен арест заради бебето - slava.bg

Луиза Григорова кара тежка бременност. Колкото повече наближава денят, в който на бял свят ще пристигна нейният първи правоприемник, толкоз по-зле се усеща актрисата. Заради бебето тя се е трансформирала в затворница в своя дом. Пропусна даже откриването на личния си бар на морето, който разкри, че е купила дружно с мъжа си – режисьора Мартин Макариев.

„ Нали знаете по какъв начин всяка двойка при започване на връзката си има няколко огромни фантазии – показа за това по какъв начин ще протича взаимният им живот до края на живота им? Та една от нашите фантазии беше да си имаме бар на плажа в миналото и рокендрол или джаз бар в София. Първата фантазия е осъществена”, заяви Луиза.

Със брачна половинка ѝ избрали заведение в обичания си морски град Царево, където преди време беше и тяхната женитба. Барът носи името на паметен филм на огромния холивудски режисьор Куентин Тарантино. Тези дни беше откриването му, на което обаче Луиза по този начин и не съумя да отиде. Причината – бременността я е изтощила толкоз доста, че не е в положение да издържи пътя до морето. Седне ли в автомобил, ѝ става неприятно, стартира да ѝ се вие свят, да ѝ се гади и повръща. След няколко несполучливи опита да напусне София, с цел да отиде на море, станало ясно, че тази година море за актрисата няма да има.

Но влечението ѝ към плажа е учредено на съществени финансови аргументи. Артистичното семейство Макариеви евентуално е вложило всичките си пари в своя чисто нов бар на плажа. Ето за какво за бъдещата майка било извънредно значимо да е там, с цел да наглежда чиновниците си. Явно обаче това желание няма по какъв начин да се реализира и в този момент единственото, което ѝ остава, е да се надява, че мъжът ѝ ще бъде задоволително проведен в работата, с цел да компенсира нейната липса.

Последният опит на Луиза да стигне до Царево бе две седмици преди откриването на заведението, планувано като охолно плажно празненство с фойерверки и коктейли. Двамата с Мартин тръгнали за морето по автомагистрала „ Тракия”, само че на актрисата ѝ станало толкоз неприятно, че поискала да се върне в София. След дълго разискване на казуса фамилията взело решение мъжът в къщата да продължи пътуването към плажа, а бременната жена да бъде стоварена на някоя бензиностанция и да се обади на майката си, с цел да я прибере.

Бременността на Григорова към този момент е много напреднала, само че това не проличава в нейната фигура, с изключение на наедрялото коремче. Наскоро актрисата показа, че е качила едвам два кг за няколко месеца щастливо очакване. Дали пък здравословните ѝ проблеми не се дължат точно на това? А може би поради непрекъснатото гадена бъдещата майка не може да постави съвсем нищо в уста и точно по тази причина слабее? Бременната дама към този момент се е примирила с мисълта, че това лято за нея ще премине по този начин, както и изключителното състояние поради пандемията – сред четирите стени на дома ѝ. Но се зарича следващата година да завлече бебето на морето и да не мърда от плажния бар, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР