Луиза Григорова го е закъсала в здравословен план и от

...
Луиза Григорова го е закъсала в здравословен план и от
Коментари Харесай

Луиза Григорова закъса със здравето

Луиза Григорова го е закъсала в здравословен проект и от известно време насам обикаля по лечебни заведения. Това обаче не й пречи на работата и тъй като не знае що е отмора, балансира изявите си на сцената с дренажите в болничното заведение. Тъй като е получила синузит, се е наложило да приема два антибиотика едновременно.

 

В обществената мрежа тя отбелязва, че този път не е съумяла да се избави от заболяване и направила тежък синузит, поради който се наложило да бъде анулирано турнето на „ Отблизо “ в Ямбол, което е било планувано за 1 декември, само че вместо това се е провело на 6-и.

Тя отбелязва, че с голям брой ангажименти с лекарите, банкет на два антибиотика, спане на задната седалка на автомобила и какво ли още не, съумяла да играе в Сливен, Дупница, Габрово и Севлиево. Продължава да върви на дренажи в ИСУЛ и благодари на лекарите, които вършат всичко по силите си да балансират сред здравето й и голямото й възприятие за отговорност към театъра.

Двамата със брачна половинка й Мартин Макариев имат 3-годишен наследник, само че не се взема решение на второ точно поради голямата си ангажираност. Тя се върна на снимачната площадка броени седмици след появяването на дребния Браян, с цел да снима кино лентата „ Игра на доверие “ и от този момент не се е серпантина. Все още обаче не се е отказала от фантазията си някой ден да се снабди с щерка.

 

Искрите на любовта сред Луиза и Мартин пламнали на снимачната площадка на „ Дървото на живота “, само че решили да запазят възприятията си в загадка, защото той към момента не се бил разделил дефинитивно с някогашната си брачна половинка. Освен това поддържал паралелна случка и с актрисата Елена Петрова. Григорова е признавала, че била сигурна, че това е нейният мъж, само че би трябвало да изчака да завърши всички връзки, с цел да е с нея.

 

След като двамата подписаха брак през 2017 година, Луиза изначало не желала да има деца, а да се отдаде на кариерата си. Биологичният часовник обаче си тиктакал и когато чукнала 30, забременяването не й се получило от раз, та се наложило да обикаля още веднъж по доктори. За нейно благополучие проблемите не били съществени и резултатът е налице.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР