Луиз Томпсън разкри как годеникът й реагира на съобщението за

...
Луиз Томпсън разкри как годеникът й реагира на съобщението за
Коментари Харесай

Луиз Томпсън се разплака, след като хвана годеника си Райън да плаче сам, докато гледаше съобщението за стома торба

Луиз Томпсън разкри по какъв начин годеникът й реагира на известието за здравето й по-рано тази седмица, признавайки, че е видяла бъдещия си брачен партньор да плаче, до момента в който споделя новината, че има сак за стома, оборудван с вентилатори онлайн.

Майката на едно дете, на 34 години, сподели в сряда вечерта, че е „ в действителност много съкрушена от отговора на моето видео “ на фона на обсипана с поддръжка, откакто разкри, че й е подложен сак за стома на „ избави живота й " измежду мъчителните й здравословни проблеми.

Бившата звезда на Made In Chelsea отиде в Instagram във вторник сутринта, с цел да показа " сивата чанта, която може да избави живота ми " на своите почитатели, изразявайки: " Не Не е необичайно, че тази дребна сива торбичка е цената, която заплащам за положително здраве, споделям, че се отървах от това гадно заплашително дебело черво! "

Часове по-късно от нейното видео известие Луиз още веднъж се върна в Instagram! благодари на почитателите за тяхната поддръжка и благи известия и разкри по какъв начин годеникът Райън,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР