Луиз и Дейвид Търпин в съдебната зала сн.ЕПА/БГНЕС Обвинените в

...
Луиз и Дейвид Търпин в съдебната зала сн.ЕПА/БГНЕС Обвинените в
Коментари Харесай

Обвинените в изтезаване на 13-те си деца родители се обявиха за невинни


Луиз и Дейвид Търпин в правосъдната зала сн.ЕПА/БГНЕС

Обвинените в измъчване на 13-те си деца Дейвид и Луиз Търпин пледираха, че са почтени пред съда, предадоха организациите.

Двамата бяха задържани, откакто една от дъщерите им съумя да избяга от вкъщи им в Калифорния и да подаде сигнал на телефон 911. Органите на реда откриха братята и сестрите на момичетооковани за леглата им и недохранени.

56-годишният Дейвид и 49-годишната Луиз са упрекнати в мъчения, злоупотреби и наложително отнемане от независимост.

Двойката се яви в правосъдната зала, където окръжният прокурор на Ривърсайд Майк Хестрин разказа обвинявания против тях. Той съобщи, че съпрузите декларирали, че наказвали децата си като ги връзвали първо с въжета, а по-късно с вериги и катинари за леглата.

Тези така наречен „ санкции “ можело да траят седмици и даже месеци и с течение на времето ставали все по-чести. Доказателствата сочат, че децата не са освобождавани от веригите си, даже с цел да отидат до тоалетната.

Според обвиняването 13-те деца – 10 девойки и три момчета са привикнали на чести побои, в това число на душене. Било им е разрешено единствено едно къпане в годината. Децата са били държани будни през нощта, заспивали към 4-5 часа сутринта и спели денем. Родителите им не им разрешавали да играят с играчки, макар че в къщата са открити доста в истинските им опаковки.

Ако децата измиели ръцете си над китката, бивали наказвани, тъй като „ си играят с водата “. Родителите разрешавали на децата си да ядат единствено по един път дневно, а от време на време Дейвид и Луиз Търпин купували храна, да вземем за пример тиквен къс, и я оставяли по този начин, че децата да могат да я виждат, само че не и да я ядат.

Децата в никакъв случай не са ходили на ортодонт и от повече от четири години не са посещавали и доктор. Те нямат съществени житейски знания и въобще не знаели кой е този човек, когато видели служител на реда.

Лекарите, които първи влезнали в къщата на ужасите плакали откакто видяли децата, които са на възраст сред 2 и 29 години. След освобождението им в понеделникте се лекуват в болница. Най-малкото дете е с обикновено тегло, само че другите деца са мощно недохранени, споделиха управляващите.

12-годишно момиче е тежало колкото средностатистическо 7-годишно, а най-голямото дете на 29-години е тежало едва37 кг.

Няколко от децата имат когнитивно увреждане и „ невропатия, която е увреждане на нервите вследствие на това извънредно и дълготрайно физическо принуждение “, сподели още Майк Хестрин.

Ако бъдат приети за отговорни за десетките обвинявания против тях, двойката е изправена пред присъда от сред 94 години и доживот в пандиза, изясни окръжният прокурор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР