Луис Суарез ще стане свободен агент след около месец, но

...
Луис Суарез ще стане свободен агент след около месец, но
Коментари Харесай

Суарез е разбрал случайно, че не го искат вече в Атлетико - започва да мисли за други варианти

Луис Суарез ще стане свободен сътрудник след към месец, само че новината му е била сервирана единствено няколко дни преди края на сезона. „ Ел Пистолеро “ споделя пред Cadera SER, че шефът по обществени връзки му е сервирал новината за края на контракта му в последния миг.

„ Искаше ми се да остана в Атлетико още една година. Осъзнавам какви са натоварванията и мисля, че ще мога да се оправя. Научих от шефа на медиите, че клубът не желае да ме задържи. С мен не се свързаха нито Диего Симеоне, нито Андреа Берта. Благодаря въпреки всичко на почитателите за метода, по който ме изпратиха. Те в действителност правят оценка труда ми през последните две години “, сподели Суарез пред малкия екран.

Към 35-годишния голмайстор са пристигнали предложения от Аржентина, Бразилия и Мексико, само че той е решен да остане още малко в Европа и да се състезава на най-високо равнище. Смята се, че Стивън Джерард го желае в Астън Вила, само че към този момент тази вест не е доказана.

Суарез разяснява още, че тренировките в Атлетико Мадрид и Барселона са радикално разнообразни. На „ Ноу Камп “ той се е забавлявал повече със съотборниците си, до момента в който на „ Уанда Метрополитано “ условията са били напълно разнообразни и изискващи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР