Луис Суарес коментира начина, по който напусна , както и

...
Луис Суарес коментира начина, по който напусна , както и
Коментари Харесай

Суарес: Знам каква болка изпита Меси

Луис Суарес разяснява метода, по който напусна, както и реакцията на към този момент някогашния му съотборник. Тази нощ нападателят игра за националния тим на Уругвай и означи гол при успеха с 2:1 над Чили.

Суарес бе изпъден от “”, откакто от клуба оповестиха, че към този момент нямат нуджа от него. Тогава Меси се разгласи срещу решението и остро подлага на критика метода, по който се разви обстановката.

“Не съм сюрпризиран от Меси, тъй като го познавам доста добре. Знам каква болежка изпита, както и аз. Той усети, че бях изритан от клуба. Имаше други способи да се отнесат правилно с мен. Тези неща ме накараха да се усещам зле и фамилията ми видя, че това ми се отрази. Когато Атлетико се обади, не се колебах нито момент”, разяснява Суарес.

Luis Suarez has revealed his feelings about the way FC Barcelona got rid of him in the recent transfer window, and addressed certain comments from Lionel Messi too.

Full story:
— Soccer Laduma (@Soccer_Laduma)
Уругваецът стартира чудесно кариерата си в. Той означи два гола и направи асистенция в първия си мач за клуба, макар че влезе като запаса. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР